2777
2789
عنوان

دارو برای لاغر کردن

819 بازدید | 68 پست

قرصی چیزی میشناسید که برای لاغرکردن خوب باشه یا خودتون واطرافیان ازش نتیجه دیده باشین؟لطفا بگید

ورزشو رقص ورژیم وشروع کردم میخوام کنارش یچیزی هم بخورم زودتر نتیجه بگیرم بعدش وزنمو کنتل کنم.

شنیدم متفورمین هم به کاهش وزن کمک میکنه؟

درسته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به عنوان کسی که هم خودم تجربه‌ی‌ کاهش وزن بدون قرص دارم و هم دروسی در این رابطه پاس کردم

می‌گم که از قرص استفاده نکن

باید با تنظیم برنامه غذایی و ورزش کم کنی که هم سالم باشه هم برگشت سریع نداشته باشه

بنده تنظیم برنامه غذایی انجام می‌دم 👌

گلوریا و اسلیم فیت شنیدم ولی گلوریارو خیلی تعریف میکنن میخوام بخرم یکی از عطاری گرفتم امروز یکم دیرتر خوردم سرم گیج میرف چشام تار شده بود😐از فردا نمیخورم

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
اینارومیدونم میخوام درکنارش از قرصی چیزی استفاده کنم زودتر نتیحه بگیرم

فایده نداره

نگردنیست

چون گشتیم نبود

توی ایتایه گروه بودرفتم اونجا

کالری شماری بود

۱۲کم کردم

وادامه دارم میدم

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
به عنوان کسی که هم خودم تجربه‌ی‌ کاهش وزن بدون قرص دارم و هم دروسی در این رابطه پاس کردم می‌گم که ا ...

من میخوام وزنمو بادارو و ورزش اینا کم کنم به وزن دلخواه که رسیدم طبق برنامه غذایی وزنمو ثابت نگه دارم