2777
2789
عنوان

اگه خواب حاجت روایی ببینی

559 بازدید | 26 پست

اگه خواب حاجت روایی ببینی و یکسال هیچ خبری نباشه و دیگه هیچ راهی برای رسیدن به اون خواسته نباشه شما باشین چیکار میکنین واسه رسیدن به حاجتتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی رها میکنم ولی اون منو رها نمیکنه مخصوصا که خواب دیدم

شاید باید بیشترازیکسال طول بکشه و هنوز تموم نشده

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
هی رها میکنم ولی اون منو رها نمیکنه مخصوصا که خواب دیدم

کلا تو فکرت جایگزین بیار و ب خودت بگو اون اتفاق نمیفته

.خب اگه اون اتفاق نیفته تو چیکار میکنی چ راهی رو میری .ی حالت رها کردن مطلق.همون راه و برنامه ای ک (اگه حاجت روا نشدی)چیه اون اجرا کن و پیگیر اون باش .

کلا تو قانون جذب هم باید بعضی اوقات خواستت رها کنی برا من چهار سال طول کشید .ب خودم میگم اگه یکم زودتر بیخیالش میشدم زودتر بهش میرسیدم

دختر زمستان ...kord
یعنی بازم دعا کنم؟آخه دیگه راهی برای رسیدن بهش نیست اگه میخاست بشه باید همون وقت میشد

من نمیدونم حاجتت چیه که میگی نمیشه شایدازنظر تو اینجوریه

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
کلا تو فکرت جایگزین بیار و ب خودت بگو اون اتفاق نمیفته  .خب اگه اون اتفاق نیفته تو چیکار میکنی ...

من بارها این کارو کردم ولی یه جوری دوباره یه ندای قلبی منو کشونده سمت دعا و اینکه نباید ولش کنم و دوباره میرم یه مدت دعا میکنم ولی نتیجه نمی‌بینم و این چرخه هی تکرار میشه 

من بارها این کارو کردم ولی یه جوری دوباره یه ندای قلبی منو کشونده سمت دعا و اینکه نباید ولش کنم و دو ...

خب هنوز رهاش نکردی دیگه ،وقتی رهاش کنی دیگه اصلا برات مهم نیس ،نمیدونم چجوری بگم خودت باید حسش کنی 

دختر زمستان ...kord
من نمیدونم حاجتت چیه که میگی نمیشه شایدازنظر تو اینجوریه

ای کاش خدا از دهنت بشنوه عزیزم ای کاش از نظر من اینجوری بود و از نظر خدا خیلی راحت و شدنی بود و همونجور که میخواستم برام جورش میکرد