2777
2789
عنوان

فراموش نکن✨

73 بازدید | 6 پست

یادآوری برای امروزت:

«هر چیزی که آرامش تورو به هم بزنه،

هر چقدرم با ارزش باشه؛ باز هم گرونه!چون حالِ خوب تو ارزش معاوضه با هیچ چیز رو تو این دنیا نداره! 

لطفا اینو فراموش نکن»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیشتر وقتها خوبم ولی نمیدونم چرا با دخالت خانواده شوهرم حالم بد میشه نمیتونم بی خیال باشم

اشتباه بزرگی میکنی بزار دخالت کنن تو‌کار خودتو انجام بده هرچی گفتن بگو چشم ولی کار خودتو بکن اگر دارن خیلی بهت ضربه میزنن جلوشون وایسا قوی و محکم

اشتباه بزرگی میکنی بزار دخالت کنن تو‌کار خودتو انجام بده هرچی گفتن بگو چشم ولی کار خودتو بکن اگر دار ...

ما سه ساعت با خانواده شوهرم فاصله داریم هر هفته پنج شنبه انتظار دارن ما بریم بهشون سر بزنیم منم دوست دارم آخر هفته خونه خودم باشم به زندگیم برسم انقد میگن شوهرم هم میگه بریم بریم خسته شدم دیگه دوست دارم شوهرم بگه عزیزم هر طور راحتی ولی وقتی هم میمونیم خونه خودمون شوهرم سکوت میکنه مثلا ناراحته که چرا نرفتیم 

چیکار کنم؟