2777
2789

خب اول باید یه حساب روبیکا داشته باشی و بعد یه کانال بزنی وقتی کانال زدی باید اسم کانال رو باتوجه به چیزایی که قراره توی کانال بزاری انتخاب کنی و چیزایی هم که میزاری باید قوانین رو رعایت کنی(مثلا لباسای خیلی باز و چیزای مستهجن نزاری چون جریمه میشی)

باید برای کانالت ممبر جمع کنی مثلا مخاطب های خودتو عضو کنی یا با برنامه(عضو بگیر روبیکا) عضو بزنی یا توی گروه ها کانال خودتو تبلیغ کنی 

ممبر(عضو) ها به چه دردی میخورن؟

ممبر ها به درد بازدید میخورن یعنی هرچی که تو کانالت میزاری اگه زیاد دیده شه تو پول دریافت میکنی.

کپشن زیر پست هم مهمه مثلا شما یه دابسمش تو کانالت آپلود میکنی  زیرش مینویسی دابسمش دانلود رایگانه و بکوب رو پیوستن لف نده 

اینجور چیزایی رو باید با فونت و ایموجی و خوشگل بنویسی زیر هر پست که تو کانال میزاری که مخاطبها جذب شن

و درنهایت که هرروز پست کانال میزاری اگه بلد باشی زود به ۵۰ هزار میرسی

من خودم زیاد فعالیت ندارم چون وقت ندارم براتون اگه بخواین عکس واریزی های حسابمو میزارم

این پول کم کم جمع میشه تا به ۵۰ هزار برسه (قبلا ۲۰ هزار بود)بعدشم باید کد ملی و شماره شبا و ... رو وارد کنی که پول به حسابت واریز شه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۵۰ هزارتومن در چه مدت زمان؟؟؟؟

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
این روندی که شما میگی از اپارات وروبیکا واین صدهزار سال طول می‌کشه پنجاه تومن بده که پول همون نتت هم ...

برای من اینجوری نیست آپارات رو نمیدونم ولی روبیکا اونقدرام نت مصرف نمیکنه

ببین خلاصش اینه که باید ویو پست و کلیپ هات بره بالا ، و بالا بردن ویو و جذب مخاطب کار آسونی نیس باید کلی تبلیغات انجام بدی و محتوای جالب داشته باشی ، و روبیکا واسه خیلیا نت رو قشنگ می بلعه و چندان نمی صرفه

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

اگه این وقت و حوصله و اینترنتی رو که میخوای پای روبیکا بزاری پای اینستاگرام بزاری خیلی زود تر و بهتر ...

آخه برای اینستا باید از خودت ویدیو بزاری و با ویدیوهایی هم که میزاری پول بدست نمیاری بای  تبلیغ کنی