2777
2789
عنوان

یه جمله به هرکسی که می‌خوای بنویس .

196 بازدید | 24 پست

اکثر ما یه سری حرف‌های ناگفته داریم که بخاطر از دست دادن زمان ، در دسترس نبودن طرف مقابل ، خجالت کشیدن ، برداشت اشتباه ، غرور و .... نتونستیم یا نشده که به اون طرف بگیم.

ممکنه اون شخص یکی از نزدیکان مثل مامان و بابا ، خواهر و برادر یا یه دوست ، یا کسی که دوسش داریم یا هر شخص دیگه‌ای باشه.

شاید اون حرف سالهاست که رو دلمون سنگینی می‌کنه اما نمی‌تونیم اونو با کسی در میون بذاریم.

الان ، اینجا این فرصتو داریم که در قالب یکی دو جمله اون حرفو بنویسیم به این امید که شاید اون شخص هم از این کوچه بگذره و حرف ما به گوشش برسه!☺️

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️

خاک توسرت

البته منظورم همسرمه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خودش گفته بودم.....

ولی آرزومه یه بار دیگه بگم

مامان عاشقتم......

آسمونی شده مامانم. اگه دلتون خواست یه صلوات براش بفرستید لطفا. لایک کنین منم به نیت شما صلوات میفرستم. 

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

دروغ چرا… دلم برات تنگ شده:) ولی نه اینی که شدی، اونی که بودی🖤

آخی ! 🥺 ایشالا همونی میشه که بود 

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
به شوهرم بگم چیکار کنم که باور کنه من دوسش دارم اون میگه دوسش ندارم 😭😭😭

عجب !☺️

به خودش گفته بودم..... ولی آرزومه یه بار دیگه بگم مامان عاشقتم...... آسمونی شده مامانم. ...

خدا رحمت کنه جمیع اسیران خاک رو علی‌الخصوص مادر شما رو 🙏🥺 

حتما صلوات می‌فرستیم 🌹🙏

خدا رحمت کنه جمیع اسیران خاک رو علی‌الخصوص مادر شما رو 🙏🥺  حتما صلوات می‌فرستیم 🌹🙏

مرسی عزیزدلم‌. منم برای شما و دوستان صلوات میفرستم.

و به امید سلامتی و شادی همه مامانا

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

به خود خدا قسم که دیگه تحملتو ندارم ، نمیکشم بیشتر از این

خدا صبرتون بده 🙏