2777
2789
عنوان

یه جمله به هرکسی که می‌خوای بنویس .

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 24 پست
کاش انقدر دیوونه وار عاشقم نباشی و چشاتو رو عیبام نبندی من و تو تهمون جداییه وابستگی تو برام عذابه چ ...

والا با این شخصیتی که شما داری ، به طرف حق میدم !👍😂😂

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا؟😂شخصیت منو با چن جمله چطوری فهمیدی؟👀😂

الان جوابتو میدم که بدونی چطور فهمیدم! ☺️

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
من هنوزم منتظرتم👀❤

خب خب خب ! بفرمایید! البته ببخشید دیر شد ، آخه دلم میخواد یه چیزی بگم که به درد شما و سایر دوستان بخوره ☺️

( کاش انقدر دیوونه وار عاشقم نباشی و چشاتو رو عیبام نبندی من و تو تهمون جداییه وابستگی تو برام عذابه چون نمیخوام یه لحظه ناراحتیتو ببینم خوش قلب ترین آدم زندگیم)
سعی میکنم تیکه تیکه جلو برم که متوجه شی چطور میشه شخصیت کسی رو شناخت !
وقتی میگی چشاتو رو عیبام نبندی !  این یعنی اینکه مغرور نیستی و مث بعضیا که فک می‌کنن از دماغ فیل افتادن و هیچ عیب و نقصی ندارن نیستی!
و باز یعنی به عیب‌های خودت واقفی و ضمناً نه تنها انتقادپذیری که از انتقاد استقبال می‌کنی (البته انتقاد درست ،  نه انتقاد غیرمنصفانه و مغرضانه! یعنی انتقادی که مربوط به اون سری از عیب‌های شماست که خودت بهشون آگاهی داری) 
« من و تو ته‌مون جداییه » 
یعنی یه شخص آینده‌نگری و به آینده فکر می‌کنی!
«وابستگی تو برام عذابه ، چون نمی‌خوام یه لحظه تاراحتی‌تو ببینم »
(ببین ! در مورد این جمله می‌تونم پنجاه صفحه بنویسم!😂 پس بی‌خیالش می‌شم !)
«خوش‌قلب‌ترین آدم زندگیم »
یعنی به دیگران توجه و سعی می‌کنی اون‌ها رو بشناسی!
ضمن اینکه از محبت کلامی و بروز احساساتت جلوگیری نمی‌کنی و سعی می‌کنی با نوازش کلامی محبتت رو نشون بدی.
ضمن اینکه همه‌ی این حرف‌ها به نوعی نشون میده دلسوز هم هستی ، یعنی کسی نیستی که فقط به فکر خودت باشی
پس می‌بینی که پی بردن به شخصیت افراد از شنیدن کلامشون یا خوندن حرفاشون نمی‌تونه سخت باشه ! البته نمی‌خوام بگم با خوندن یک جمله از طرف می‌تونی بهطور دقیق طرفو بشناسیا ! اما اگه چند بار حرفاشو در زمان‌های مختلف و شرایط متفاوت بشنوی و تجزیه و تحلیل کنی ، یه سری از خصوصیات اخلاقی و شخصیتی طرف رو قطعا می‌تونی بشناسی!☺️

خب خب خب ! بفرمایید! البته ببخشید دیر شد ، آخه دلم میخواد یه چیزی بگم که به درد شما و سایر دوستان بخ ...

واییییی دختررررررر چقدررر تووو فوق العادهههه و نکته سنج و ریز بینی😍 

فداتشممم من مرسییییی واقعاااا لطف داری شماااا😍💋❤

میدونی چن بار برگشتم دوباره خوندم؟ 😍😂

خیلیییی باهوشیی و دقیق 

واییییی دختررررررر چقدررر تووو فوق العادهههه و نکته سنج و ریز بینی😍  فداتشممم من مرسییییی واق ...

واااای دختر خودتی!☺️ آخه من کجام دختره؟! ☺️

البته در اینکه خانوم‌ها باهوش هستن شکی نیست! اما انصافا کدوم دختری حوصله‌ش می‌کشه اینا رو بنویسه؟!☺️ معرفیش کن به عنوان همکار با من کار کنه!!☺️🙏

واااای دختر خودتی!☺️ آخه من کجام دختره؟! ☺️ البته در اینکه خانوم‌ها باهوش هستن شکی نیست! اما انصافا ...

عذر میخوام🤕😂وایی واقعا شرمندممم زرپرست اسمتون بود خانما طلا خیلی دوس دارن گفتم شاید یه خانمی پشت این کاربره که عاشق طلاس🤕

پروفایلتونو دقت نکردم😂😂😂

میگم چقدر با حوصله توضیح میدین

به هر حال خیلی ریزبین و نکته سنج و باهوشین اقای محترم

ببخشید باز دقت نکردم😂💔

و اینکه روانشناسی خوندین شما؟

عذر میخوام🤕😂وایی واقعا شرمندممم زرپرست اسمتون بود خانما طلا خیلی دوس دارن گفتم شاید یه خانمی پشت ا ...

خواهش میکنم ☺️ نیازی به عذرخواهی کردن نیست!☺️ اتفاقا من دوس داشتم ، مث یه شوخی بامزه بود!😂😂

زرپرست ! اتفاقا کنایه به همین آدمای پول دوست و پول پرسته!☺️ 

خوشحالم و ممنونم که اینقدر لطف دارین و منو نکته‌سنج و ریزبین می‌دونید !☺️ 

می‌دونی همین حرفات نشون میده درست گفتم و توجه می‌کنی ، اما از اون طرف یه ذره هول و عجولی!😂

الان متوجه شدی چطور می‌تونم با دیدن یک جمله ، شخصیت شما رو بشناسم! درحد قابل قبول درست بود یا نه؟☺️

نه روانشناسی نخوندم ! البته منظورم اینه درسشو نخوندم !☺️ اما مطالعات پراکنده و کتاب و مقاله به اندازه‌ای خوندم که تو زندگی به دردم بخوره .☺️

خواهش میکنم ☺️ نیازی به عذرخواهی کردن نیست!☺️ اتفاقا من دوس داشتم ، مث یه شوخی بامزه بود!😂😂 زرپرس ...

🤕😂

بله یکم عجول و دست پاچه و خنگ تشریف دارم🤕

بیشتر از حد قابل قبول درست بود

با اینکه درسشو نخوندین ولی خیلی خوب بلدین شخصیت شناسی رو (: