2777
2789

دخترم تو شیش ماهگی قاب سیکارت تو گلوش گیر کرده بود منم که بچه اول اصن نمیدونستم چیشده باید چیکار کنم فقط گفتم خدایا کمک کن که اخرشم بچم اینقدر گریه کرد و حق زد که قاب سیمکارت دراومد 

البته اینو به هیچکس نگفتم حتی باباشم نمیدونه

من جفت دخترام آبنبات گیر کرد داخل گلوشون خدا بهم رحم کرد هر دو جا مامانم بود یه جا خونه مامانم بود یه جا هم عروسی بودیم مامانم درشون آورد خودم مُردم از بس گریه کردم دیگه اصلا به بچه هام آب‌نبات ندادم الان پسرم کوچیکه هر کاری میکنه براش نمیخرم میترسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی عرضگی چیه خواهر همه ی بچه ها کنجکاون اصن اگه کنجکاو نباشن به سلامتیشون باید شک کرد مادر باید بیشت ...

اخ اخ الهی بمیرم برا دلش 

خدایا خودت کمکمون کن

خودت مواطب بچه هامون باش

رفته بودیم امامزاده با اقوام همسر. اونجا شکلات پخش کرده بودن پسرم دوسالش بود باشکلات تو دهن دنبال بچه ها میدوید وبازی ..شکلات پریده بود توحلقش. یهو دیدم کبود و...از ترس مردم. زن عموی شوهرم هرچی دست وخمش کرد .بالا نیاورد .همسرم از قسمت مردونه اومد خیلی ریلکس وآرام تو یک ثانیه با انگشت درش آورد. ولی من مردم وزنده شدم....

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

دخترم تو شیش ماهگی قاب سیکارت تو گلوش گیر کرده بود منم که بچه اول اصن نمیدونستم چیشده باید چیکار کنم ...

خداروشکرخدارحم کرده

حق داشتی نگی

من بچه م مریضم بشه مقصر منم

چ برسه ب این جور کارا....

پسرم یک سال و نیم بود به باباش دادم غذا بهش بده گوشت بلدرچین بود یهو دیدم بچه کبود شد و سرش رفت مونده بودیم دوتایی چش شد تازه اولین قاشق بود دهنش گذاشته بود

به ذهنم رسید غذا شاید گیر کرده تو گلوش انگشت انداختم و یهو دیدم جناق بلدچین دقیق به صورت ۸ گیر کرده بود ته حلقش

حالا بماند که گلوی بچم زخم شد و عفونت کرد و ،.....

خدا به بچم رحم کرد

من جفت دخترام آبنبات گیر کرد داخل گلوشون خدا بهم رحم کرد هر دو جا مامانم بود یه جا خونه مامانم بود ی ...

وای خدا

خداروشکر 

اگه ادم تو حلقشون ببینه باید دست بندازی از کنار دهن

ببری پشت اون شی و بکشی بیرون 

من یه تیکه نون گنده از حلق بچن کشیدم بیرون

سدخ شده بود