2789
عنوان

ترمیم معدل

1057 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من قصد دارم برا کنکور ۱۴۰۴ شرکت کنم چون تازه شروع به خوندن کردم هنوز اماده نبودم تا برا ترمیم معدل الان ثبت نام کنم ، میخواستم ببینم سایتش باز میشه چه زمان هایی هست به تایم قبل کنکور من میرسه که امتحان بدم؟

ترمیم رو همون سالی که قراره کنکور بدی انجام بده چون ترازها فرق میکنه و سال بعد هم باید دوازدهم ترمیم ...

جدی خیلی ممنون عزیزم جواب دادی ، فقط یه سوال دارم که ذهنم درگیر کرده من متاهل ام خب و چندسال از درس دور بودم ، الان مجازی و کلاس کنکور درس میخونم ، بنظرت نیازه مساور هم بگیرم ؟ خواستم بگیرم اما خب تمام سوالات ام رو ممنونم تو همین سایت یا گوگل پیدا کردم خدایی هزینه مشاور خیلی زیاده ، پشت کارمم خوبه ، نیاز مشاور همبگیرم شما داری؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جدی خیلی ممنون عزیزم جواب دادی ، فقط یه سوال دارم که ذهنم درگیر کرده من متاهل ام خب و چندسال از درس ...

عزیزم بسته داره به خودت و البته اینکه میتونی هزینه کنی یا نه

مشاور اگه خوب باشه خیلی واجبه ولی اگه بد باشه که بدتر زمین میخوری

میتونم بپرسم چندسال دور بودین و تحصیلات تون چه جوریه؟و صد البته هدف تون چیه؟

این هارو میپرسم که اگه خواستین بهتر بتونم راهنمایی تون کنم

عزیزم بسته داره به خودت و البته اینکه میتونی هزینه کنی یا نه مشاور اگه خوب باشه خیلی واجبه ولی اگه ...

من سال ۹۷ دیپلم گرفتم عزیزم، تجربی ام ، پرستاری ، دارو ، مامایی، ببین چون ازمون هم میخوام بدم اما مشاوره خب خودمم بلدم برنامه بریزم یعنی کار دیگه ایی میکنه؟

عزیزم بسته داره به خودت و البته اینکه میتونی هزینه کنی یا نه مشاور اگه خوب باشه خیلی واجبه ولی اگه ...

من ۶ که بلند میشم تا ۷ ورزش و مدیتیشن و یوگا میکنم و صبحانه ، از ۸ تقریبا شروع میکنم به خوندن تا ۸ شب ، شب ام به کار های خونه میرسم 

من سال ۹۷ دیپلم گرفتم عزیزم، تجربی ام ، پرستاری ، دارو ، مامایی، ببین چون ازمون هم میخوام بدم اما مش ...

خیلی خوبه که هدف تون رو میخواید دنبال کنید من خیلی این جور آدم هارو دوست دارم 

مشاور فقط کارش برنامه ریزی نیست البته گفتم مشاور باید خوب باشه از لحاظ روحی پیگیری اطلاعات و همه چی آدم اوکی تره و خیالش راحت تره

پایه تون خوبه؟

اگه خوبه هنوز خیلی فرصت هست چرا واسه امسال اقدام نمیکنین؟سال آینده دوپایه رو باید ترمیم کنین و هدف تون هم پزشکی و دندون نیست که سخت تر باشه

خیلی خوبه که هدف تون رو میخواید دنبال کنید من خیلی این جور آدم هارو دوست دارم  مشاور فقط کارش ...

من امسال داشتم میخوندم ، اما وسطش یک اتفاق بد روحی  افتاد برام که دیگه نتونستم ، تازه کمی بهتر شدم ، پایه ام خوبه فقط با ریاضی مشکل دارم ، تست زیاد میزنم اما خب خدایی تو این شرایط اقتصادی مشاور پول زوره بخدا ، فقط یه استرس دارم ، منی که  الان مشاور ندارم برا انتخاب رشته چیکار باید کنم ؟؟؟؟ 

چون هیچی هم از انتخاب رشته سرم نمیشه کسی هم ندارم بپرسم ازش ، برا انتخاب رشته باید چیکار کنیم؟

من امسال داشتم میخوندم ، اما وسطش یک اتفاق بد روحی  افتاد برام که دیگه نتونستم ، تازه کمی بهتر ...

مشاور برای انتخاب رشته جداست

منظورم اینه اون تایم مشاورها فقط مختص انتخاب رشته مشاوره دارن 

من امسال داشتم میخوندم ، اما وسطش یک اتفاق بد روحی  افتاد برام که دیگه نتونستم ، تازه کمی بهتر ...

همین امسال میتونین برسین به چیزی که میخواین

فقط تمرکز اصلی تون روی زیست و ترمیم معدل باشه معدل و نمره ها خییییییلی مهمن

ریاضی هم مهمه ولی اگه بقیه اوکی باشن با ده درصد پانزده درصد هم به چیزی که میخواین میرسین