2777
2789

پونزده هفته و یک روزمه...امروز داشتم میرفتم جایی یه جا پر از چال و چوله بود ندیدم...سرعت ماشین زیاد نبود از روی این چاله چوله ها که رد شدم ماشین تو تکون تکون و تلو تلو افتاد .... چیزی نمیشه خیلی استرس دارم؟!🥺

دنده دو بودم ولی سرعتم کم بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن بابا حساس نشو استراحت کن میوه بخور انشالله ک کاری نمیشه منو میدیدی تو راه روستا بودیم ماشین تو سراشیبی افتاد مث شهربازی تا پایین رفتیم هیچی نشد ۲۰هفته هم بودم 

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

ن بابا حساس نشو استراحت کن میوه بخور انشالله ک کاری نمیشه منو میدیدی تو راه روستا بودیم ماشین تو سرا ...

نمیدونم خیلی استرس دارم الان یه ساعتی میگذره چیزی ندیدم دردم ندارم ولی میترسم

نمیدونم خیلی استرس دارم الان یه ساعتی میگذره چیزی ندیدم دردم ندارم ولی میترسم

خدارو شکر پس هیچی نیس نگران نشو ب سمت چپ دراز بکش استراحت بیشتر کن پشت فرمون هم کمتر بشین 

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

اره الان دراز کشیدم ای بابا کاش نمیرفتم😓😓😓😓

استرس بدتر از هرچیز یه اگه خدایی نکرده کاری میشد علامت میداد تا الان .بهش فکر نکن اصلا