2777
2789

من از امروز تصمیم  گرفتم رژیم بگیرم اما نمیدونم باید چقد کالری مصرف کنم وزنم ۷۸.۱۰۰قدم۱۵۸ میخوام ماهی ۴کیلو کم کنم کسی میدونه چندکالری باید مصرف کرد؟

•حُر💙🌱•   برام‌دعا کنین:)💚       وزن‌فعلی:۷۸--هدف:۶۰--              هدف‌اول:۷۴-۷۰-۶۶-۶۲-۶۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از گوگل برنامه کالری شماری زیره  و یا مانکن  کرفس  بشقاب دانلود کن ، اطلاعات شخصی ...

دارم‌ولی نزده درست

•حُر💙🌱•   برام‌دعا کنین:)💚       وزن‌فعلی:۷۸--هدف:۶۰--              هدف‌اول:۷۴-۷۰-۶۶-۶۲-۶۰
دارم‌ولی نزده درست

من سالهاست برنامه زیره دارم 

همه اطلاعات شخصی مثل جنسیت ، قد ، وزن ، اندازه مچ دست، وزن هدف 

میگیره و کالری روزانه میگه 

هر چقدر وزن کم کنی همون اندازه هم کالری بهت میگه

۲۳۴۰ کالری برای ثابت ماندن وزن ۱۳۴۰ کالری ،کاهش وزن یک کیلو در هفته

ممنونممم😁باورزش؟😁

نه ،بدون ورزش یک ماه ک وزنت کم شد،از کالری دریافتیت کم کن 

ینی الان ورزش نکنم؟ میخواستم با همین ۱۳۴۰ کالری و روزی نیم ساعت پیاده روی و دراز نشست انجام بدم.

ینی الان ورزش نکنم؟ میخواستم با همین ۱۳۴۰ کالری و روزی نیم ساعت پیاده روی و دراز نشست انجام بدم.

خب شما اگر ورزش کنی و همین کالری رو بخوری

بیشتر از یک کیلو در هفته وزن کم میکنی

مو فرفری جذاب❤️