2777
2789
عنوان

بارداری

42 بازدید | 7 پست

من تو هفته۹ بارداری هستم 

دیشب خیلی کلا احساساتم ریخته بود بهم چون استراحت مطلقم و کلا تو خونه تنهام از صبح تا شب که شوهرم میاد دیشب نا خواسته گریه ام گرفت و آنقدر شدید بود نمیتونستم جلوش بگیرم شوهرم جای اینکه بهم آرامش بده کلی داد زد آخرم گفت آنقدر به من و زندگیم انرژی منفی نده و میخواستی باردار نشی رفت گرفت خوابید 

از دیشب دارم سکته میکنم و خودم لعنت میفرستم بابت انتخابم

از دست همسرت ناراحت نباش خب الان یه شرایط جدید براتون پیش اومده اگر قرار باشه از اول بارداری اینقدر شما احساساتی باشی و گریه کنی خب همسرتون هم بهم می‌ریزه 🚶 منم چند بار اوایل بارداری همینجوری کردم گریه همسرم اتفاقا همین می‌گفت ولی خب بعدش گریه و زاری رو گذاشتم کنار مهر و علاقه همسرم به بچه عوض شد 

🌿❤️🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش 

گاهی شوهرا تو اینجور شرایط عکس العملشون اینجور 

به خودت آرامش بده 

اول راهی به سلامتی 

منم تجربه شما رو داشتم 

چقدر گریه میکردم 

استراحت مطلق بد 

اما چشم رو هم بزاری میگذره 

ذکر زیاد بگو آرامش میگیری 

بارداری کلا این حالات رو داره استراحت هم دوبرابرش می‌کنه 

مراقب خودت و تو دلیت باش 

شوهرت هم میبینه ناراحتی بهم می‌ریزه 

اینجور رفتار می‌کنه 

انشالله بارداری خوبی پشت سر بزاری 

نی نی رو بغل کنی همه این روزها فراموش میشه

از دست همسرت ناراحت نباش خب الان یه شرایط جدید براتون پیش اومده اگر قرار باشه از اول بارداری اینقدر ...

واقعا روی دلم سنگینه من اصلا بچه نمیخواستم و به جای اینکه حداقل هیچی نگه یا آرومم کنه خیلیم طلبکار هم هست 

نگران نباش  گاهی شوهرا تو اینجور شرایط عکس العملشون اینجور  به خودت آرامش بده  ...

اصلا درک نمیکنم باید توی این شرایط پشت من باشه باید آرومم کنه من بیچاره از صبح تا شب توی یه خونه تنهام و اون اصلا اصلا براش مهم نیست 

واقعا روی دلم سنگینه من اصلا بچه نمیخواستم و به جای اینکه حداقل هیچی نگه یا آرومم کنه خیلیم طلبکار ه ...

عزیزم شرایط زندگی شما الان تغییر کرده باید به به شوهرت امید بدی زندگی با اومدن بچه شیرین تر شده و داره زندگیتون به سمت خانواده کامل تر میره شما وقتی گریه و زاری میکنی همسرتون دست خودش نیست بهم می‌ریزه و از این  شرایط جدید پیش اومده ناراضی میشه همش میگه کاش این شرایط نبود شما باید بهش نشون بدی این جوری نیست الان همسرتون جوش و استرس زیادی داره درسته هنوز بچه به دنیا نیومده اما همسرتون همین الان داره جوش خرج و مخارج زندگی و بچه رو میزنم شما هم این کار بکنید خب دلسرد میشه 

🌿❤️🌷

اصلا درک نمیکنم باید توی این شرایط پشت من باشه باید آرومم کنه من بیچاره از صبح تا شب توی یه خونه تنه ...

شما ایشون رو درک نمیکنید 

من حال الان شما رو کااااااملا درک میکنم 

چون می‌دونم چی تو فکرتون میگذره 

مطمعن باشید بعد بارداری بهتر متوجه میشید زیاد از حد خودتون رو اذیت کردید 

همه این حالاتتون میگذره