2777
2789
عنوان

خانومای با سلیقه.....

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 29 پست
از این کاغذ ها گرفتم برای مینی ساندویچ های که قراره درست کنم ممنون از پیشنهادت کیک های تک نفره چه ...

ی کیک معمولی درست کن 

و خامه فرم بده 

موز و گردو و ترافل هم باشه خوبه 

این ظرفای اکریلیکی ک لوازم قنادی ها دارن بگیر 

یه لایه کیک بعد خامه و موز و اینها

همین ترتیب رو ادامه بده تا ظرف پر بشه 

روش هم کیکت رو یکم پودر کن بریز یا اینکه با میوه تزئین کن 

اصطلاحا بهش میگن جارکیک 

سرچ کن بهتر توضیح داده

میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه پیشنهاد خوبی حتما گل میگیرم

دوستم قبول باشه همه چیز عالیه انشالله به هر نیتی که داری حاجت روا بشی...دوستم میشه تو مولودی منم دعا کنین اسمم سمانه واسه حامله شدنم دعا کنین..دعاگوت میشم...چندساله اقدامم سنم هم بالا معجزه لازمم...دلم خاست یهو بگت بگم...دعام میکنی🥺

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

دوستم قبول باشه همه چیز عالیه انشالله به هر نیتی که داری حاجت روا بشی...دوستم میشه تو مولودی منم دعا ...

خیلی ممنون عزیزم

حتما

انشالله که تو هم به مراد دلت میرسی سال بعد همین موقعه با بچه ی خوشگلت برای آقامون امام حسین مولودی بگیری

به مولودی خوان میگم سه مرتبه برات امن یجیب بخونه انشالله که صاحب فرزند صالحی میشی

مرسی گلم  ولی انگار برای ۱۲۰ نفر یکم سخت باشه

اره وقت گیره و جاگیر 

واسه ۳۰ ۴۰ نفر میشه یکاریش کرد ۱۲۰ خیلی سخت 

قبول باشه عزیزم 

واسه من هم دعا کن🌸

میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️
خیلی ممنون عزیزم حتما  انشالله که تو هم به مراد دلت میرسی سال بعد همین موقعه با بچه ی خوشگلت ...

ممنونم انشالله با دعاتون  حتمن حاجت روا شم منم انجام میدم...مرسی دوست خوش قلبم بابت مهربونیت ایشلا خودت همهرحاجت داری بهش برسی

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن