zahraqwertyui مدیر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 64 عنوان پودر جوانه گندم | مشاهده متن کامل بحث + 251336 بازدید | 83 پست بچه ها من پودر جوانه گندم خریدم واسه تپلی صورت ولی آیدی اون رو ت ایتا گم کردم کسی میدونه چجوری باید استفاده کنم؟ 1402/11/20 | 09:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اغراق_آمیز عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 3607 دکتر بیز با بین استار فرق داره؟ شما نتیجشو دیدین؟ من نمیدونم عشقم تا حالا اصلا استفاده نکردم فقط خواستم به اسی کمک کرده باشم سرچ کردم تو نت براش فرستادم خدای رنگین کمان🕊️
سفیدبرفی۷۹ عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 6343 من نمیدونم عشقم تا حالا اصلا استفاده نکردم فقط خواستم به اسی کمک کرده باشم سرچ کردم تو نت براش فرستا ... اها مرسی عزیزم برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷
zahraqwertyui مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 64 اها مرسی عزیزم شما از کی خرید کردین بهتون چی گفته
ماهیتپلی عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 5982 من پودر جوانه گندم خوردم برای تپلی صورت ولی خودم به سرعت چاق شدم و پشیمون شدم ♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺
سفیدبرفی۷۹ عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 6343 شما از کی خرید کردین بهتون چی گفته من حضوری خریدم. از عطاریبالاتر همگفتم صبح ناشتا با شیر یا آب یا هر نوشیدنی دیگه. یه بسته هم بعد شام برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷
سفیدبرفی۷۹ عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 6343 من پودر جوانه گندم خوردم برای تپلی صورت ولی خودم به سرعت چاق شدم و پشیمون شدم چه مارکی؟ دکتر بیز یا بین استار؟چقد طول کشید تا چاق شی؟چجوری مصرف کردی؟ببخشید سوالم زیاده آرزومه چاق شم برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷
zahraqwertyui مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 64 من پودر جوانه گندم خوردم برای تپلی صورت ولی خودم به سرعت چاق شدم و پشیمون شدم واقعا😐وای شت من فقط میخوام صورتم چاق بشععع ت چجوری استفاده کردی
zahraqwertyui مدیر استارتر عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 64 چه مارکی؟ دکتر بیز یا بین استار؟ چقد طول کشید تا چاق شی؟ چجوری مصرف کردی؟ ببخشید سوالم زیاده آ ... عشقم ت واسه کل بدنت خریدی جوانه گندم رو یا فقط صورت؟
ماهیتپلی عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 5982 واقعا😐وای شت من فقط میخوام صورتم چاق بشععع ت چجوری استفاده کردی من طبق دستور که نوشته بود یادم نیس دقیقا چی بود ولی خودم چاق شدم ♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺
aaniiss7 عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 2603 منم دوست دارم چاق شم،، دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
aaniiss7 عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 2603 من طبق دستور که نوشته بود یادم نیس دقیقا چی بود ولی خودم چاق شدم حتما استعدادشو داشتی،، کل بدن چاق شدی یافقط شکم وسینه دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
سفیدبرفی۷۹ عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 6343 عشقم ت واسه کل بدنت خریدی جوانه گندم رو یا فقط صورت؟ میگن فقط صورت چاق میکنه ولی دلم میخواد کل بدنمچاق شه برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷
ماهیتپلی عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 5982 چه مارکی؟ دکتر بیز یا بین استار؟ چقد طول کشید تا چاق شی؟ چجوری مصرف کردی؟ ببخشید سوالم زیاده آ ... فکر کنم اسمش سویق مهر نی نی کوچولو بود من تقریبا چهل روز خوردم قبل صبحانه و شام یه قاشق پودر میریختم توی لیوان شیر ♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺
سفیدبرفی۷۹ عضویت: 1400/10/17 تعداد پست: 6343 فکر کنم اسمش سویق مهر نی نی کوچولو بود من تقریبا چهل روز خوردم قبل صبحانه و شام یه قاشق پودر میریختم ... اها مرسی عزیزم برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷
ماهیتپلی عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 5982 [QUOTE=327691300]حتما استعدادشو داشتی،، کل بدن چاق شدی یافقط شکم وسینه[/QUOکل بدن ♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺