2777
2789
پ چرا هر کی یچیزی میگه بعضیا میگن بعد از ناهار و شام من فقط واسه تپلی صورتم می‌خوام بعد این ی کرم هم ...

سلام گلم احمدی هستم مشاورتپلی صورت وبدن

گلم اگرجوانه روطبق دستوردرستش استفاده نکنیداصلاتاثیرنمیذاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان روزتون بخیر

من جوانه گندم تهیه کردم دوماه برای چاقی صورت نیم ساعت بعد صبحانه مصرف کردم اماتاثیر نداشته است.بهترین زمان مصرف برای چاقی صورت چه زمانیه میشه راهنمای کنید.🫠

صورت خیلی تپل میشه با ماست و شیر بخور

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

سلام دوستان روزتون بخیرمن جوانه گندم تهیه کردم دوماه برای چاقی صورت نیم ساعت بعد صبحانه مصرف کردم ام ...

من مصرف کردم خیلی صورتم پر و تپل شد 

البته یکسالی استفاده میکنم

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

اونایی که قبلا استفاده کردین بگید جواب گرفتید یا نه؟توضیح بدید

من 17 سالمه خودم توپر بودم 6 کیلو کم کردم لپام رفت دوهفنه مصرف کردم این مارک نبود اما عالی بود سرخ شده بود لپام و تپلی تپلی انداره دوتا تخم مرغ تو لپام اومد 

سلام شما هم فقط بعدصبحانه فقط مصرف کردین؟؟؟؟؟من هرروز باشیرخوردم بعضی وقتا باماستاما الان وارد سه ما ...

من صبحانه ناهار شام همه جوره میخوردم رو دستور جلو نرفتم رو همه چیز میزدم برنج خوروشت میوه حتی یه مدت کوتاه میرفتم والیبال شربت با خودم می‌بردم داخل اون شربته هم یه قاشق میریختم 

من صبحانه ناهار شام همه جوره میخوردم رو دستور جلو نرفتم رو همه چیز میزدم برنج خوروشت میوه حتی یه مدت ...

و اینقد تاثیر داشت که الان ک  نزدیک یکی دو ساله مصرف نمیکنم بهم میگن قبلا سرخ بودی لپات بیشتر بود چرا دیگه اینجوری نیسی 

و اینقد تاثیر داشت که الان ک نزدیک یکی دو ساله مصرف نمیکنم بهم میگن قبلا سرخ بودی لپات بیشتر بود چر ...

اشتهات هم زیاد میشد؟ من ۶۷ کیلو بودم مریض شدم الان شدم ۶۰ کیلو .. هم صورتم هم بدنم لاغر شده ... من خودم دوس دارم تپل باشم... بنظرت استفاده کنم ؟

سلام عزیزم نتیجه گرفتید؟

سلام عزیزم

نه خیلی

ولی معجون بو علی سینا گرفتم خیلی زود نتیجه گرفتم 

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷