2777
2789

خانوما ما دوروبرمون آدم بیخود زیاد داریم درکل به خودم اطمینان دارم میرم سر اصل مطلب 

چندروز پیش یه شماره به گوشیم فقط تک زد ولی بیخیال شدم 

دیشب دوباره ۴بار تک زده ساعت ۱۲شب ولی خب چون مشخصه شارژ نداشته فقط تک افتاده وزنگ نزده خلاصه اول به اون شماره زدم گفتم شاید از آشناها باشه وکار فوری داشته شارژ نداشته یه آقا برداشت وگفت اشتباه زدم پیش خودم گفتم ینی چندروز پیشم اشتباه زده؟حتما شمارمو ذخیره داره که باز زده  زنگ زدم به شوهرم بهش گفتم قضیه رو ولی نگفتم چندروز پیشم زده چون میدونستم میگه چرا الآن داری بهم میگی وشماره رو براش ارسال کردم  وبهش گفتم زنگ نزن اگه مزاحم باشه الان که فهمید خانومم بلاخره خودشو نشون میده  به نظرتون اشتباه کردم بهش گفتم؟؟؟اینم بگم من هرزمان با زن داداشم یا خواهر شوهروجاریم بحثم میشه بلاخره الان نه یه مدت بعدش یکی برام دردسر میسازه 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مشکلی نیست

ولی لزومی نداشت زنگ بزنی مخصوصا با سابقه ای که از بحث هاتون گفتی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

من بودم میزاشتم رد تماس و ذهن همسرمو درگیر نمیکردم واسه موضوعی که آسیبی بهم نمیرسه ازش ...ولی با فرستادن به همسرت ممکنه براش دردسر درست بشه ...موضوع همین مهمی نبود که کشش دادی عزیزم

بنظرم اصلا نیاز نبود شما به اون شماره زنگ بزنی در درجه ی اول 

در مورد همسرتون هم من بودم صبر میکردم اگر زمانی باز اون شماره تماس می‌گرفت میدادم به همسرم جواب بده و داستان تموم میشد 

بنظر من هر دو کاری که انجام دادین زیاد درست نبوده 

نه مشکلی نیست ولی لزومی نداشت زنگ بزنی مخصوصا با سابقه ای که از بحث هاتون گفتی

شوهرم هم همینو گفت گفت نباید خودت میزدی 

آخه من نمیدونم این اطرافیان چشونه دم به دقیقه شماره عوض میکنن گفتم شاید برا کسی مشکلی پیش اومده بنده خدا شارژ نداشته و....یهو بعد زنگ زدن یادم اومد چند روز پیشم تک زده 

مثلا خواهرشوهرم ماه پیش تو یه هفته سه تا خط عوض کردو گفت خطام نمیدونم چرا میسوزن

من بودم میزاشتم رد تماس و ذهن همسرمو درگیر نمیکردم واسه موضوعی که آسیبی بهم نمیرسه ازش ...ولی با فرس ...

میدونی چیه خودشم خبر داره که وقتی من با این چند نفر بحثم میشه پشتش یه مزاحم پیدا میشه مثلا هفته پیش با زن داداشم بحثم شد سریع بالام گفت بشینید منتظر مزاحم 😂البته جلو شوهرم گفت

بنظرم اصلا نیاز نبود شما به اون شماره زنگ بزنی در درجه ی اول  در مورد همسرتون هم من بودم صبر م ...

امان از دست اقوام پست

شوهرم هم همینو گفت گفت نباید خودت میزدی  آخه من نمیدونم این اطرافیان چشونه دم به دقیقه شماره ع ...

اونی که کار فوری داره و نیاز به کمک اورژانسی هم باشه بدون شارژ میتونه به اورژانس خبر بده این تماس ها رو جدی نگیر حتی اگه به قصد آزارتون باشه وقتی جواب ندید بیشتر فشار میخورن

خواهرشوهر و زنداداش و اینا رو هم اهمیت نده ولشون کن چکارشون داری سیمکارت عوض میکنن لول خودت رو با کنجکاوی تو زندگیشون نیار پایین اگه کاری دارن با سیمکارت جدید پیام بدن فلانی هستم کارت دارم جواب بده

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
اونی که کار فوری داره و نیاز به کمک اورژانسی هم باشه بدون شارژ میتونه به اورژانس خبر بده این تماس ها ...

خدا ازشون نگذره یه سال دیگن میذاشتن همین پنجشنبه ها که شوهرم خونست هی تک میزدن ومن نگفتم تا اینکه یبار شوهرم برداشت زنگ زد گفتن اشتباه گرفتیم اونزمان بود که شوهرم گفت چطو شد تا من برداشتم میگه اشتباه زدم شاید دیده آقام بهونه آورده ویه کم ذهنشو مشغول کردن منم گفتم شاید بهترباشه همین الان بیان کنم آخه من سرجمع حدود ۲۰تا مخاطب دارم وشمارمو به کسی نمیدم واغلب شماره شوهرمو مکانای عمومی میدم