2777
2789
عنوان

نماز یک مادر

108 بازدید | 5 پست

سلام و صبح بخیر.

یه نکته ای رو خیلی بهش دقت کنید.

🔶 خداوند متعال خیلی شرایط ما رو درک میکنن. اصلا خودشون هم خالق شرایط ما هستند و هم خالق درک کردن هستند!

برای همین ما باید تصورمون رو از خدا درست کنیم.

⭕️ اصلا اینطور نیست که خدا بگه تو وقتی نوجوان بودی و نماز اول وقت میخوندی من خیلی دوستت داشتم ولی الان که با چند تا بچه نمیتونی اول وقت بخونی من از دستت ناراحتم!

نه بابا این حرفا چیه.

✅ همین که یه مادری با چند تا بچه نمازش رو آخر وقت هم بخونه ثوابش از  یه میلیون نماز اول وقت زمان نوجوانیش بیشتره.

برای همین در روایات هست که نماز آدم متاهل ثوابش خییییلی بیشتر از نماز آدم مجرد هست.

🌷 خداوند مهربان میفرماید من دیدم تو چقدر سختت بود با این بچه ها بخوای نماز اول وقت بخونی. دیدم چقدر اذیت شدی عزیز دلم.... من حواسم بهت هست. کوچک ترین سختی که بکشی هزاران برابر بهت محبت میکنم و بیشتر دوستت دارم

🌺 خانم هایی که متاهل هستن و بچه دارن خیلی باید قدر خودشون رو بدونن.

بین همه آدم های کره زمین در شرایط مساوی، مادران خانه دار از همه بیشتر ثواب میبرن. 

🔶🔹 سختی هایی که یه مادر با چند تا بچه میکشه رو معمولا کسی نمیبینه و قدردانی نمیکنه. خدا روی چنین سختی کشیدن هایی خیلی حساسه. خیلی خدا بهش اجر میده...

فقط روز قیامت میشه این ثواب ها رو به طور واضح دید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر پیدا کنید ثواب نمازم زیادبشع خببب

من واقعا اینارو باور نمیکنم.

شاید خدا یکی رو تنها آفریده قرار نیس ازدواج کنه یعنی ث.اب نمازش نصفه؟

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️
شوهر پیدا کنید ثواب نمازم زیادبشع خببب من واقعا اینارو باور نمیکنم. شاید خدا یکی رو تنها آفریده قر ...

خدا می دونه شما قصد ازدواج داری   ان شاالله  ازدواج میکنی خدا هر کسی را یه جوری امتحان میکنه