2777
2789

از اونجایی که خواب بعد اذان صبح تعبیر داره...

خواب دیدم داخل مغازه محلمونم...دوتا سگ(رنگشونو یادم نمیاد)دنبال یه دختر همسن خودم(غریبه)کرده بود بعد من از مغازه رفتم بیرون کمکش کنم چند بار سنگ انداختم که دیگه دنبالش نکردن...بعد برگشتم برم تو مغازه کارمو انجام بدم دیدم سگا جلو در مغازن...اومد بدو بدو برم داخل راهو بستن من میدوییدم اونا میپریدن و من جا خالی میدادم(تا حدی شبیه فیلمای اکشن شده بود😂)

چهره های وحشتناک و دندونای تیز و بزرگی داشتن

که از خواب پریدم

نزار تقویم واست تصمیم بگیره😐تولدت مبارک😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کی گفته بعد نماز صبح خواب تعبیر داره؟ 

خوابیدن بعد نماز صبح خوب نیست تا انجا که من میدونم و هربار اون موقع خوابیدم خواب چرت و پرت دیدم

درستش اینه که تا طلوع افتاب بیدار بمونید چه از نظر دینی چه از نظر پزشکی

کی گفته بعد نماز صبح خواب تعبیر داره؟  خوابیدن بعد نماز صبح خوب نیست تا انجا که من میدونم و هر ...

بعد نماز نبوده

بعد اذان بوده که بعدش پاشدم نماز

خواب بعد از اذان صبح که تعبیر نداره تا اونجا که من میدونم. اون خواب قبل از اذان صبح هست که تعبیر دا ...

دقیقا منم شک داشتم...قبلش بود یا بعدش😂خب اگه نداره خداروشکر😂

بعد نماز نبوده بعد اذان بوده که بعدش پاشدم نماز

رویای صادقه شرایط داره 

خواب شما خواب اشفته بوده مثلا من زیاد خواب میبینم از پله میافتم پایین یا یکی توی خیابان دنبالم کرده و دارم فرار میکنم

اینا تعبیر نداره

و از طرفی خواب و هیچ وقت به بد تعبیر نکن همیشه به خوب تعبیر کن 

رویای صادقه شرایط داره  خواب شما خواب اشفته بوده مثلا من زیاد خواب میبینم از پله میافتم پایین ...

ممنون...آخه دیروز روز خوبی نداشتم ...بخاطر همینم عصبی بودم...گفتم این خوابی که دیدم شاید به اون ربط داره

ممنون...آخه دیروز روز خوبی نداشتم ...بخاطر همینم عصبی بودم...گفتم این خوابی که دیدم شاید به اون ربط ...

نه عزیزم 

طبق فرمایش پیامبر خواب رو همیشه به نیکی تعبیر کنید نه بدی و صدقه بدین

ان شاء الله که خیره