2777
2789
عنوان

ویروس جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2712 بازدید | 30 پست
من دخترم از سر شب گلو درد داره فقط منم بستمش ب مایعات و دارو دادم فعلا  الانم که نشستم بالا سرش ...

عزیزم من دوقلو پنج ساله دارم 

حدودا سه هفته مریض بودن

گلو درد سرفه وحشتناک اصلا نمیخوابیدن 

کواموکسی کلاو شربت سرماخوردگی ضد سرفه صدتا دارو داد دکتر

هیچ شبی نمیخوابیدن از درد سینه و سرفه 

یه عزیزی به من گفت از عطاری یه دارو گرفتم دادم خوشمزه هم بود با عسل قاطی کردم ترکیب چندتا دارو بی ضرر مفید بچه بعد سه هفته راحت شد از سرفه عکسش خواستین میندازم الان 

عزیزم اسهال خیلی خطرناکه حتما زود تر ببر دکتر اگر در دسترس نیست حداقل اسهالشو کنترل کن از داروخان ...

دارو های که قبلا دکتر برا اسهال بهش میداد رو شروع کردم براش. حالا فردا میبرمش بیمارستان حداقل یه سرمی بهش بزنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من دوقلو پنج ساله دارم  حدودا سه هفته مریض بودن گلو درد سرفه وحشتناک اصلا نمیخوابیدن&nb ...

ممنون فدات شم، اصلا سرفه و گلو درد نداره. اسهال و استفراغ و تب داره، اگه برا اینا هم میشه عکس رو بفرست

عزیزم من دوقلو پنج ساله دارم  حدودا سه هفته مریض بودن گلو درد سرفه وحشتناک اصلا نمیخوابیدن&nb ...

اره عزیزم عکسش رو بذار .منم بچم چند شبه از سرفه نمیتونه بخوابه .توروخدا زود بذار

من چند روزه گلو درد و تهوع داشتم الان هم بدن درد دارم و سرفه باردار هم هستم خسته شدم دفعه چندم هست من این ویروس کوفتی میگیرم دیگه جون ندارم هرجا هم میرم ماسک میزنم فایده نداره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

ببین افتضاحه این مریضی.پاشو ببرش دکتر عمومی که سرم بزنه براش.پسر من اول تب بعد گلودرد و سرفه شدید بعد لسهال یه روز ایتفراغ سرفه های چرکی وای یعنی پدرم درومد سه هفته درگیر بود خودمم دوهفته خیلی بده

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
بعد دو هفته گلو درد و کوفتگی خوب شدم.لعنت بهشون که دیگه تو تلویزیون هیچی نمیگن شوهرم با خیال راحت دی ...

عزیزم من باردارم هر جا هم میرم ماسک میزنم ولی دائم مریض میشم

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜