2777
2789

پسرمو برادرزادم یک سال اختلاف سنی دارن 

اونوقت برادرزادم وقتی میرم خونشون شده هرازگاهی ولی یخورده بیشتر 

پسرمو بغل کنه و از لپش ماچ کنه 

و وقتی پسرم سه سالش بود یبار بهم گفت که پسردایی تو اتاق شلوارشو دراورد منم گفتم هروقت اینکارو کرد از اتاق بیا بیرون بیا پیش خودم و کمتر باهاش بازی کن نرو سمتش کارش اشتباه بوده .(شوهرم ازاین ماجرا خبر نداره)گفتم بچس کنجکاو دیگه تکرار نمیشه و منم سعی میکنم دیر به دیر بیایم و نزارم برن اتاق تنها باشن .

و اینم بگم 

برادرزادم خیلی شلوغه یه جا بند نیس 

و اینکه چند باری دیدم مادرخواسته شلوارشو عوض کنه اجازه نداده و فرار کرده .

یا مثلا دستمون میخوره از پشت بهش فکرمیکنه شلوارشو در میارم  فوری عقب میکشه خودشو .

شوهرم میگه ازاین به بعد اجازه نده بچه مون رو ببوسه  ازاین کارش خوشم نمیاد  گفتم چرا خب بچس همبازین دوسش داره  گفت دلیلی نداره پسر بچه بچه ای که هم سنه خودشه رو هعی بیاد بوسش کنه  دو تا برادر فرق دارن  بحثش جداس .

حالا بنظر شما درست میگه یانه

ما بچه بودیم‌همدیگه رو لیس میزدیم بخدا همش از گردن هم آویزون بودیم اتفاقا امروز داشتیم آلبوم نگاه میکردیم تو عکسا هم هست همش داریم همو می‌بوسیم و بغل میکنیم شوهرت خیلی حساسه 

مردا تیزن و این چیزا زود متوجه میشن 

شاید نتونسته بهت بگه متوجه نقص تربیت جنسی اون بچه شده

ولی میدونه

و حساسیتشم منطقیه و شماهم به نظرم نرو تو روان بچه تاثیر میذاره

با خانوادش درمیون بزار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما بچه بودیم‌همدیگه رو لیس میزدیم بخدا همش از گردن هم آویزون بودیم اتفاقا امروز داشتیم آلبوم نگاه می ...

اخه میدونی چون از شلوار دراوردن و هم میدونم یجور منم حس خوبی بهش ندارم 

واقعا دلیلی نداره بیاد بچه ای که همسن خودشو هعی بزور بغل کنه ببوسه نه یبار چندبار .

چرا لپ خواهراشو بوس نمیکنه پس

نمیدونم چرا شوهرت انقدر حساسه من که دختر بودم همبازیام پسر بودن اکثرشون هم سمت خونواده مامانم هم سمت خونواده بابام 

تا ده دوازده سالگی هم بازی بودیم من و خواهرم و دختر عمومو هفت هشت تا پسر عمه و پسر عمو از سمت مامانمم به همین شکل انقدر پدرامون حساسیت نداشتن 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

اخه میدونی چون از شلوار دراوردن و هم میدونم یجور منم حس خوبی بهش ندارم  واقعا دلیلی نداره بیاد ...

شاید چون خواهراش مدام جلوی چشمش هستن و از دیدن پسر شما ذوق داره آخه بچه ۳_۴ساله چه درکی از مسائل جنسی داره 

نمیدونم چرا شوهرت انقدر حساسه من که دختر بودم همبازیام پسر بودن اکثرشون هم سمت خونواده مامانم هم سمت ...

منم همین حرفارو گفتم  ولی الانکه فکرمیکنم میگم بد هم نمیگه 

چرا تو اتاق شلوارشو در اورده  چرا نمیزاره کسی حتی انگشتت به شلوارش بخوره؟  چرا خواهراش یا بچه های کوچیکترو بوس نمیکنه چرا نوازدو نمیبوسه ؟ فقط بچه های هم سنو سالاش 

شاید چون خواهراش مدام جلوی چشمش هستن و از دیدن پسر شما ذوق داره آخه بچه ۳_۴ساله چه درکی از مسائل جنس ...

سه چهار سال سنشون نیست. الان بزرگترن  ۷ سالشه  

میدونم سن زیادی نیست  ولی منم فکرم درگیر شده 

اطرافیان ما هیچکدوم و از بچه های خواهرم و برادر زاده هام تو اتاق شلوار درنمیارن و با اندامشون مانور بدن 

منم همین حرفارو گفتم  ولی الانکه فکرمیکنم میگم بد هم نمیگه  چرا تو اتاق شلوارشو در اور ...

اینم حرفیه ولی آخه بچه به اون کوچیکی چه درکی از مسائل جن 30 داره 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏