2777
2789
همون که رفت پیش دعا نویس مقصر اون بود که گفت چرا با رل قبلی من ازدواج کرده . اشتباهی جیدا رو طلسم کر ...

عزیزم مطمئنی داری درست میگی فک کنم داری یه فیلم دیگرو میگی

اسیه باعث شده بود جدیدا تسخیر شه؟ برای چی انداختن تو وجود دوستش؟ اخه آخر فیلم خود جیدا هم تسخیر شده ...

برای اینکه جن بخاطراشتباه پدراون دوتانفرینشون کرده بود وگفتند اینبارنوبت اونه عذاب بکشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ترسناکه خب هر روحیه ای نمیتونه  با سری فیلمای دابه کنار بیاد

وقتی آدما میترسن خیلی ضعیف میشن و وقتی ضعیف میشن اجنه ها واقعی ب شدت اون فرد و اذیت میکنن من خودم اینطور شده بودم. بخاطر همین هیچ وقت فیلم ترسناک نبینین ک بترسین همیشه ب غیر از خودتون ی جنیم پشت سرتون وایمیسته

برای اینکه جن بخاطراشتباه پدراون دوتانفرینشون کرده بود وگفتند اینبارنوبت اونه عذاب بکشه 

نفهمیدم چی شد اینکه اصلا توش پدر نداشت مطمئنی همون فیلمی ک من دیدم میگی

دارم وسوسه میشم فیلمه رو ببینم الان😪

تعریف نکنیننننن🤦‍♀️

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

عزیزم مطمئنی داری درست میگی فک کنم داری یه فیلم دیگرو میگی

نمیدونم کدوم بود آخه ۵ تا داره احتمالا ۴ بود من همون دختر بچه کور رو میگم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

آره.‌ یه خانمی گفت خود فیلمهاش هم اثر بدی مثل طلسم داره. نبینید

وایییییی منم هر وقت میبینم سریع پاک میکنم چون اگر تو گوشیم باشه گوشی نزدیکم باشه خوابای بد میبینم

آره.‌ یه خانمی گفت خود فیلمهاش هم اثر بدی مثل طلسم داره. نبینید

درست گفته منم شنیدم هر کی ببینه طلسم باز دارن

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

ترکی افتضاحه

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   
نه اون نه اون ک سجین بود اصلا

ام مگه سجین از سری فیلم های دابه نبود ؟ ....همون رو میگی که به خانم ایرانی قربانی اصلی ماجرا بود ؟ 

ام مگه سجین از سری فیلم های دابه نبود ؟ ....همون رو میگی که به خانم ایرانی قربانی اصلی ماجرا بود ؟&n ...

اون فردوس طاهری قسمت ۶ دابه هست یه سرچ بکن خب تو نت بزن قسمت ۳ دابه