2777
2789
عنوان

مجبورم بهش خیانت کنم💔چیکارکنم

261 بازدید | 10 پست

بچه ها من و کسی ک عاشقشم چهارساله باهمیم

ولی خانوادم هیچ جوره رضایت نمیدن سر یه سری سوتفاهما

دلایل منطقی هم ندارن میگن خونه نداره، اخه کی تو این دورزمونه با سی سال سن خونه داره اخع😭سر لج افتادن

من دیوونشم. جونمو براش میدم، اونم دوستم داره

حالا چن ساله یکی از پسرای فامیل گیرداده واسه خاستگاری، موقعیت شغلیش عالی، وضعیت توپ، انسان، بااخلاق

من نمیکوبمش  پسر فوق العاده خوبیه از همه نظر ولی من دوستش ندارم من دلم جای دیگ گیره 

برادرزاده بابامه حالا مامانم گیرداده دوروز باهاش حرف بزن شاید راضی شدی اگرنخواستی خودت بهش بگو ک ول کنه شمارمو داده بهش😭😭😭😭(هیچوقت اجبارم نمیکنن ولی این فشارشون اذیتم میکنه) 

چیکارکنم؟ من جونم داره درمیاد ازاینک بخوام با یه ادم دیگ حرف بزنم حتی یکساعت چ برسه چن روز مدارا کنم بعد ولش کنم

حالت تهوع بهم دست میده نسبت به خودم

لطفا بگید به پسره چطور بگم نمیخوامش ک نه خانوادم خراب شن نه اینک پسره باز پیگیر باشه و راحت تموم شه 

چون من هی مقاومت کردم دربرابر حرف زدن بدتر پیگیر شد فکرکرد دارم نازمیکنم

دارم گریه میکنم و تاپیک میزنم لطفا درک کنید

اونی ک دوسش داری هیچی ندارع؟,خیلی رک بهت بگم .اگه باهاش ازدواج کنی شاید ۱درصد بتونی دووم بیاری برنگردی....ازدواج می‌کنی خسته میشی طلاق میگیری میای زن همین پسر عموعه میشی....عشق خوبه ولی مشکلات مالی واس خانم ها کمرنگش می‌کنه متاسفانه

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
اونی ک دوسش داری هیچی ندارع؟,خیلی رک بهت بگم .اگه باهاش ازدواج کنی شاید ۱درصد بتونی دووم بیاری برنگر ...

من میخوام براش صبرکنم تا درست شه..... 

نمیدونم

خودم میدونم اشتباهه

اما من حتی از یه ثانیه حرف زدن با پسردیگه ای فراریم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخوام براش صبرکنم تا درست شه.....  نمیدونم خودم میدونم اشتباهه اما من حتی از یه ثانیه حر ...

ب اینم فکر کن.اکه صبر کردی درست نشد چی؟خواستگارای خوبت هم پریدن .اون مرد...ببینه خانوادت راضی نمیشن .نهایت می‌ره یکی تو سطح خودش میگیره.اما تو میتونی بری خواستگاری پسر پولدار خانواده دار؟واقعا پشیمون میشی....بجز عشق. وابستگی شدیدی داری ک طبیعی نیس بهت ضربه میزند.یاد بگیر اول خودتو دوست داشته باشی اگه میخوای موفق بشی

ب اینم فکر کن.اکه صبر کردی درست نشد چی؟خواستگارای خوبت هم پریدن .اون مرد...ببینه خانوادت راضی نمیشن ...

اره وابستگی شدید دارم... 

میشه بگید این کارمن خیانته یا ن؟ دارم خودخوری میکنم

عشق قشنگه 👌پول قشنگتره👍اخلاق از همه چی قشنگتره عالیتره

ولی به نظرم چند روز به خودت فرصت بده بشناسش و درست انتخاب کن 

اگه قبلیه خوب تر به نظر اومد قبلی اگه نه که به جدیده فکر کن 

ولی عجبه نکن

عشق قشنگه 👌پول قشنگتره👍اخلاق از همه چی قشنگتره عالیتره ولی به نظرم چند روز به خودت فرصت بده بشناس ...

همش دارم اینو به خودم میگم ک داری خیانت میکنی به ادمی ک دوستت داره... و سرهمین گریه میکنم

همش میترسم بفهمه و سریه ادمی ک برام مهم نیست همه جی خراب شه خدایی نکرده

اره وابستگی شدید دارم...  میشه بگید این کارمن خیانته یا ن؟ دارم خودخوری میکنم

اون شوهرت نیس.تعهدی ندارین به هم...توام ک داری با ده نفر همزمان لاس نمیزنی..ک اینقدر ناراحتی...ازهمه مهم تر خانواده ات مطلع هستن.خیانت نیس....یه دختر ممکنه صدتا خواستگار داشته باشه....خانوادش بخوان با چندتاشون آشنا بشه یکی انتخاب کنه.....الآنم ک میگی فقط یه نفره خودت الکی عذاب نده....سعی کن...خوب فکر کنی با عقلت تصمیم بگیر

همش دارم اینو به خودم میگم ک داری خیانت میکنی به ادمی ک دوستت داره... و سرهمین گریه میکنم همش میترس ...

درکت میکنم،ولی ادم یبار برا زندگیش تصمیم میگیره انشاللع که درستشو بگیری دوست عزیز