2777
2789
عنوان

بچه دوم

138 بازدید | 14 پست

سلام خانما.من یه پسر ۶ساله دارم.همش بهم میگه داداش میخوام.من و شوهرم کم حوصله ایم و شوهرم کمی عصبی.وضع مالی خوبه یعنی ملک و املاک داریم ولی درآمدمون کمه.من توی غربتم.واقعا واقعا حوصله بارداری و خونه نشینی و شب بیداری و افسردگی و...ندارم تازه دارم آرایشگر میشم،ولی از آینده و تنهاییم و...میترسم.از طرفی الانم بیارم فاصله سنیشون زیاد میشه.کلا سردرگمم کمکم کنین.فقط دلم واس بچم خیلی خیلی میسوزه

چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنویسش شنا وژیمناستیک

توی خونه یکیو میخواد.یکمم خجالتی شده.وای میبینم‌ تنهاییشو عذاب میکشم اما شرمندشم شرایطم واقعا خوب نبوده هیچوقت

چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞
من دخترم ۸سالشه کلا قید بچه آوردن و زدم همین الانشم اندازه صدسال پیرشدم 

نمیگه خواهربرادر میخوام؟

بیار براش پرستار بکیر هم به آرایشگری میرسی هم پرستار مواظب بچه هات میشه

توانایی مالیشو ندارم شوهرمم قبول نمیکنه 

چرا ولی من دیگه گول این حرفارو نمیخورم 

خوشبحالت تکلیفت معلومه با خودت