2777
2789
عنوان

شما قضاوت کنید

146 بازدید | 17 پست

دوستان من به دلیل بیماری مجبور شدم برم مرکز استان تو یه آپارتمان رهنی مجردی زندگی کنم خیلی شرایط برام سخت بود!

خاله ام هر هفته میومد سراغ من دو تا بچه عقب مونده شو میذاشت پیش من و تا آخر شب می رفت پاساژ گردی پسرش هم ۱۸ سالشه خیلی زشته خیلی هم بدحرف هم هست 

بهش گفتم میای سراغ من که چی نمی بینی مریضم حوصله ندارم گفت حالا چی شده جونت درومد !!!!!!

منم حرفم شد باهاش انداختمش بیرون 

زنگ زده به مادرم که دخترت هرچی از دهنش میاد میگه خیلی بی تربیته و فلان و دیگه نمیام خونتون 

منم گفتم به درک 

شما قضاوت کنید کار من بد بوده ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست میگه 

من میگم ادم تو بدترین شرایط هم میتونه عفت کلام داشته باشه 

حالا اینجا خودمونیم درست ولی همین الان هم ادبیاتت درست نیست

خشن نباش

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

بنظرم باید موادبانه بهش میگفتی شرایط نگهداری بچهاشو نداری 

یا از مادرت میخواستی که بهش بگه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

راست میگه  من میگم ادم تو بدترین شرایط هم میتونه عفت کلام داشته باشه  حالا اینجا خودمونی ...

چرا خشن نباشم ؟ نوکرشم رفتم دکتر بهم قرص داده گفته جواب نده امکان التهاب روده هست نباید عصبی بشم چهارشنبه شب بهم زنگ زده می خوام بیام خرید گفتم برف هست گفت دلم می خواد تو برف برم خرید !!!!!!! این یعنی به تو چه 

اومده بچه هاش رو فرستاده پیش من عین گاو هعی می خورن و من با این وضع بد ازشون پذیرایی کردم تا ۱۱ شب ! خانم شام بیرون کوفت کرده بود به من گفت شام درست کن !

دیدم اومده خونه یه دفتر نقاشی برای دخترش خریده !

گفتم خاله خریدت فقط دفتر بود ؟ گفت آره بیشتر دلم تفریح می خواست مگه من پرستار بچه شم 

حالیش نمی شد کسی که حالیش نیست باید با چوب هم بزنیش به قول ابوعلی سینا 

من خودم بچه مشکل دار دارم. ما ها خیلی زود دلمون می‌شکنه. به نظرم لحنت خوب نبوده. بعد چطور دلت اومد ب ...

بره گم شه من ۴ ساله نرفتم خونش دلش الواتی می خواد بره شوهرش پرخورش براش خونه بخره 

هیشکی از من مراقبت نمی کنه همه کار دارن من انوقت باید پرستار بچه مردم باشم 

چرا خشن نباشم ؟ نوکرشم رفتم دکتر بهم قرص داده گفته جواب نده امکان التهاب روده هست نباید عصبی بشم چها ...

خب دیگه ادم میتونه لحنش رو نگه داره 

خالت بیشعوره اون بچش چه گناهی داره اینطوری میگی 

دفعه دیگه درو روش کلا باز نمیکردی میگفتی نیستم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
خالت کار بدی میکنه ولی شما هم میتونستی مودبانه بندازیش بیرون

نمی رفت کلید زده بود از روی کلید های خونه !

بگو از کجا فهمیدم 

درب ورودی آپارتمان دوربین داره فیلم گرفتن خودش کلید داشته اومده در رو باز کرده و رییس ساختمان هم بهم هشدار داد گفت تو مستاجری و تنهایی همسایه ها ازت خوششون نمیاد از روی دلسوزی بهت اجاره دادیم نه اینکه کلید بدی دیگه هرکی وارد بشه توام مجردی همسایه ها حساسن