2777
2789
عنوان

رلم چرا اینجوری میکنه

213 بازدید | 26 پست

ما کات کردیم دوباره باهمیم بعد از دو ماه 

الان دیروز ظهر بمن پیام داده سلام خوبی من عصر جواب دادم ممنون تو خوبی 

دیگه جواب نداد تا امشب که خودم بهش زنگ زدم گفتم زنده ای گفتم دیشب عروسی دوستش بوده تا ظهر خوابیده بعدم باباش گفته بیا ماشین سرویس کن و این حرفا در حد ۱۰ دقیقه صحبت کردیم گفت بابام صدا میکنه

دیگه بعد از اون بهم پیام نداد اصلا آنلاین نمیشه تو پیام رسان که بخوایم چت کنیم 

من چکار کنم الان چیزی بهش بگم 

سومین کاربری🙃

خب حتما دلیل منطقی و کافی داشتی برای کات کردن دیگه عزیزم.. برگشتنت برای چی بود؟

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسوز و بساز اگه عاشقشی🥲

چ حرفا

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

ببین اگه آنلاین نمیشه حتما واقعا کار داره 

اگه کسی آنلاین باشه و جواب نده اون بده!

شاید واقعا کار ریخته رو سرش و وقت نداره

من خودم تو یه رابطه چهار ساله هستم اینجور چیزا در گذشته پیش میومد

باید بهش میگفتی وقتی زنگ زدی که اگه حتی کار داری و سرت شلوغه حتی خسته ای و میخوای بخوابی بهم یه خبر بده حتی یه پیام کوتاه

دوسش داشتم گفتم ی فرصت دیگه بدم اونم خودش بهم پیام داد اول

دیدی که قدر فرصتت و چجوری دونست دیگه؟..

فعلا شما دیگه طرفش نرو.. بزار خودش اگه میخواد بیاد.. همون تماست کافی بود

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !