الان دوسالشه چه مولتی بدم ک اشتهاش زیاد بشه روی ۱۰ کیلو مونده خوراکش تیکه ایه
کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
و اینکه خیلی ترسو از دکتر و امپول دفعه اول ک ازمایش داد سه نفر فقط دستش و گرفتن ک تکون نده
نمیترسونمش ولی چوم برا واکسناش دیده ترسیده
کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
پسر منم اینجوریه با مصیبت ازش خون میگیرن ببین پسر منم خیلی بد غذا و کم اشتهاست اما قد و وزنش خو ...
پس بنظرت ب چیه اینم بگم دخترم خیلی تحرکش بالاس ینی بیدار ک میشه فقط راه میره بیشتر یا دنبال من ازینور ب انور
نمیدونم منم عزیزم. شاید هم واسه جنب و جوش زیاده شیر خشک امتحان کردی براش؟
شیر خشک از اولش نخورد
شیر پویاشور برای بالای دوسال واسه وزن گیری عالیه سیب زمینی سرخ کرده و پوره سیب زمینی و بستنی هم سری ...
ممنون عزیزم حتما میخرم امتحان میکنم