2777
2789

چند سال پیش نوار قلب گرفتم دکتر گفت گشادی دریچه قلب داری گفتم چه کار باید بکنم گفت فعلا هیچی دارو هم بهم نداد

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با اکو مشخص میشع اکو ندادی

نمیدونم شایدم اکو بود دقیق یادم نیست بهم گفت زیاد سردرد میشی گفتم قبلا خیلی الان کمتره گفت میگرن داری 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
نمیدونم شایدم اکو بود دقیق یادم نیست بهم گفت زیاد سردرد میشی گفتم قبلا خیلی الان کمتره گفت میگرن دار ...

علائم چیزی نداری دکتر نگفت دندون پزشکی خواستی بری قرص واسه عفونت بخوری 

علائم چیزی نداری دکتر نگفت دندون پزشکی خواستی بری قرص واسه عفونت بخوری 

نه چیز خاصی نگفت ودارو هم نداد

علائم هم داری یا ن 

گاهی ایر میکشه پشت شونم 

اون موقع دست چپم تیر میکشبد و گز گز میکرد 

رفتم اکو

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
گاهی ایر میکشه پشت شونم  اون موقع دست چپم تیر میکشبد و گز گز میکرد  رفتم اکو

منم همین طوری میشم ماها هر چند وقت یه بار باید اکو بدیم ک بدتر نشده باشه این موضوع روحیم رو خراب کرده واقعا

منم همین طوری میشم ماها هر چند وقت یه بار باید اکو بدیم ک بدتر نشده باشه این موضوع روحیم رو خراب کرد ...

نه من کم کم بهتر شد سعی کن ارامش نسبی خوبی داشته باشی

من از موقعیت استرس زا دور شدم شاید دو ماهی سه ماهی یه بار برام پیش بباد

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘