2777
2789
عنوان

بهترین تعریفی ک شوهرتون ازتون کرده

827 بازدید | 57 پست

چیهههه؟ تعریف دوست پسرم شد اوکیه؟ چیه خیلی ذوق کردین هرموقع یادش میفتین کیف میکنین و چه موقع سر چی اینو گفته

بعد رابطه هم شده حرفی بزنه یادتون مونده باشه؟

چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برگش گف اون تیکه اهنگو شنیدی ک میگه نگم دیگه دختر بساز میخوام؟هروقت گوش میدم یاد تو میوفتم دختر بساز منی:)

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌
من بازوهام همیشه خنکه شوهرم خیلی خوشش میاد 🤣🤣 واقعا مسخره س همه ش اویزون دستمه 

اولین بازه اینو‌میشنوم😂

چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش

نامزد بودیم قهر بودیم داشتیم باهم بحث میکردیم

من اخلاقای بدشو گفتم بعد ک نوبت اون شد گفت توام هم چشمات بده هم لبات. هردو ادمو دیوونه میکنه

یبار براش گفتم اینو خودش یادش نمیومد😂

از اون موقع خیلی وقته گذشته ی بچه دوساله داریم ولی هروقت یادش میوفتم دلم قنج میره