gisooparishun مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 854 عنوان کسایی که باشگاه میرید بیاین یه لحظه 155 بازدید | 12 پست میگم رشته فانکشنال چطوریه؟کراسفیت چی؟بین این دو تا کدوم باعث فرم دهی بیشتر میشناضافه وزن ندارم فقط میخوام فرم بدم به بدنم و رونام یکم لاغر شه کدومش واسه فرمدهی بهتره؟ 1402/11/19 | 23:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مستانه__ عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 2910 فانکشنال برو چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش
gisooparishun مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 854 فانکشنال برو چطوریه حرکاتش؟میشه یه توضیح بدین
مستانه__ عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 2910 چطوریه حرکاتش؟ میشه یه توضیح بدین با دستگاه نیست بیشتر با دمبل و وزن بدن اینا کار میکنید چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش
gisooparishun مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 854 با دستگاه نیست بیشتر با دمبل و وزن بدن اینا کار میکنید کراسفیت چی؟
مستانه__ عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 2910 کراسفیت چی؟ کراسفیت خیلی آشنایی ندارم یکی از کراشام کار میکنه باشگاهش داره و مث وزنه برداری اینا داره توش یکمبرای همین برای خانوم یا بدنسازی پیشنهاد میدم یا فانکشنال چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش
11111tarane عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 5712 کراسفیت و سی ایکس میرم از کراسفیت راضیم مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤 باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤
مستانه__ عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 2910 کراسفیت و سی ایکس میرم از کراسفیت راضیم وزنه برداری داره نه؟ چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش
11111tarane عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 5712 وزنه برداری داره نه؟ وزنه برادری اونجوری ک فکر میکنی نیست با صفحه ها بیشتر کارمیکنیم هالتر و ایناهم استفهده میکنیم ولی اینکه فکر کنی مثله وزنه برداریه ک تو تلوزیون نشون میدنه ، نه اینجوری نیست اخه خودم قبل این ک این رشته هارو شروع کنم این فکرارو میکردم 😂 مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤 باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤
مستانه__ عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 2910 وزنه برادری اونجوری ک فکر میکنی نیست با صفحه ها بیشتر کارمیکنیم هالتر و ایناهم استفهده ... اخه این کراش منم باشگاه کراسفیت داره صبح تا شب یا رو دستاش داره راه میره یا داره عربده میزنه یا وزنه بدتری میکنه😂😂😂تو استوری هاش چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش
11111tarane عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 5712 اخه این کراش منم باشگاه کراسفیت داره صبح تا شب یا رو دستاش داره راه میره یا داره عربده میزنه ... نه اون کراسفیت نیست ببین تو باشگاه ، انواع رشته ها هست این که فکر فقط ی باشگاه کراسفیت داریم اشتباهه اون که با وزنه کار میکنه و به صورت حرفه ای کار میکنه و عربده میزنه ، بدنسازیه کراسفیت نهایتا با صفحه های ۱۵ کیلویی کار میکنیم ک اینا عربده کشی ندارن😂😂 مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤 باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤
مستانه__ عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 2910 نه اون کراسفیت نیست ببین تو باشگاه ، انواع رشته ها هست این که فکر فقط ی باشگاه کراسفیت ... نه عشقم یکی دیک کراشم باشگاه بدنسازی داره خودمم بدنسازی کار میکنم کامل میشناسم انفاقا هیلی ساکت متینه با اینکه دمبل ۷۰ ام میزنهاینیکی اصلا اسم رشته و باشگاهش کراسفیته😂تو بیو هم بده کراس فیت چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش
11111tarane عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 5712 نه عشقم یکی دیک کراشم باشگاه بدنسازی داره خودمم بدنسازی کار میکنم کامل میشناسم انفاقا هیلی ساکت متین ... خب پس من نمیدونستم ، ببخشید عزیزم 🥺😂🤦♀️ مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤 باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤