2777
2789

میگم رشته فانکشنال چطوریه؟

کراسفیت چی؟

بین این دو تا کدوم باعث فرم دهی بیشتر میشن

اضافه وزن ندارم فقط میخوام فرم بدم به بدنم و رونام یکم لاغر شه 

کدومش واسه فرمدهی بهتره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کراسفیت چی؟

کراسفیت خیلی آشنایی ندارم یکی از کراشام کار میکنه باشگاهش داره و مث وزنه برداری اینا داره توش یکم

برای همین برای خانوم یا بدنسازی پیشنهاد میدم یا فانکشنال

چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش

کراسفیت و سی ایکس میرم 

از کراسفیت راضیم

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
وزنه برداری داره نه؟ 

وزنه برادری اونجوری ک فکر میکنی نیست 

با صفحه ها بیشتر کارمیکنیم 

هالتر و ایناهم استفهده میکنیم ولی اینکه فکر کنی مثله وزنه برداریه ک تو تلوزیون نشون میدنه ، نه اینجوری نیست 

اخه خودم قبل این ک این رشته هارو شروع کنم این فکرارو میکردم 😂

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
وزنه برادری اونجوری ک فکر میکنی نیست  با صفحه ها بیشتر کارمیکنیم  هالتر و ایناهم استفهده ...

اخه این کراش منم باشگاه کراسفیت داره 

صبح تا شب یا رو دستاش داره راه میره یا داره عربده میزنه یا وزنه بدتری میکنه😂😂😂تو استوری هاش

اخه این کراش منم باشگاه کراسفیت داره  صبح تا شب یا رو دستاش داره راه میره یا داره عربده میزنه ...

نه اون کراسفیت نیست 

ببین تو باشگاه ، انواع رشته ها هست 

این که فکر فقط ی باشگاه کراسفیت داریم اشتباهه 

اون که با وزنه کار میکنه و به صورت حرفه ای کار میکنه و عربده میزنه ، بدنسازیه 

کراسفیت نهایتا با صفحه های ۱۵ کیلویی کار میکنیم 

ک اینا عربده کشی ندارن😂😂

نه اون کراسفیت نیست  ببین تو باشگاه ، انواع رشته ها هست  این که فکر فقط ی باشگاه کراسفیت ...

نه عشقم یکی دیک کراشم باشگاه بدنسازی داره خودمم بدنسازی کار میکنم کامل میشناسم انفاقا هیلی ساکت متینه با اینکه دمبل ۷۰ ام میزنه

اینیکی اصلا اسم رشته و باشگاهش کراسفیته😂تو بیو هم بده کراس فیت

نه عشقم یکی دیک کراشم باشگاه بدنسازی داره خودمم بدنسازی کار میکنم کامل میشناسم انفاقا هیلی ساکت متین ...

خب پس من نمیدونستم ، ببخشید عزیزم 🥺😂🤦‍♀️