2777
2789

اونا رو توی چه وضعی دیدین ؟

دوس دارم بدونم 

مادرم حدود ۱۶ سال پیش چند بار پدر بزرگمو توی خواب دیده بود. خوابایی که خیلی عجیب و شبیه واقعیت بود 

یه جورایی هممون باور کردیم که واقعا همینطوره.

شب خاک سپاری  پدر بزرگم ؛ مادرم خواب دید مادر بزرگم با یه چادر سفید گلگلی  و یه نوزاد توی بغل داره توی قبرستون دنبال قبر پدر بزرگم میگرده ( بعدا متوجه شدیم شدیم اون نوزاد همونی بود که پدربزرگم حدود ۵۰ سال پیش کشتش 

اون موقع مادرم خیلی کوچولو بود  و چیز زیادی از این خاطره یادش نمیاد . 

🐈🐈‍⬛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا  کشتش

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

یعنی چی کشت؟!؟!

فکنم زنده ب گور کردن نوزاد دختر منظورشه🥺

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

یه خانم از اقوام همسرم دو سه ساله فوت کرده.

خیلی مهربون‌ بود.دست بِده داشت.به همه کمک میکرد...وقتی فوت کرد هممون خیلی ناراحت بودیم.حتی دوستان و همسایه‌هاشون.

تا حالا خودم و هر کی خوابشو دیده،ناراحت بوده،مریض،نگران.

دلیلشم همه می‌دونن.خدابیامرز پول نزول میداد😔

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

من اغلب خواب مادربزرگمو می بینم همیشه هجوم خونه قدیمیشونه احوالاتش معمولیه..‌

ولی پدربزرگم با اینکه سالهاست فوت شده اصلا ب خوابم نیومده.نمیدونم‌چرا...گرچه براش قران فاتحه هم میخونم.