2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سریتا مژه رو پر نمیکنه 

فقط و فقط بلند میکنه

درسته میگن پرپشت و بلند کنندس

اما اصلا اینطوری نیست مژه های خودمون که در میاد و بلند میشه و رشدش زیاد میشه فکر میکنیم پرپشت شده 

و اینکه سریتارو نباید یکدفعه قطع کرد اولش که باید روزی دو سه بار بزنید بعدش خواستید قطع کنید باید مثلا توی یک هفته ۱۴ بار میزدید هر هفته کمترش کنید اول بکنید هفته ای ۱۲ بار بعد باز هفته بعد ۸ بار هفته بعد ۵ بار تا کلا قطع کنید 

هر محصول دیگه ایم استفاده کنید بعد یکدفعه قطع کنید صد درصد ضرر هاشو میبینید

من خودم استفاده کردم ولی الان ماشالله قیممتش فضایی شده

من یکی از فامیل هامون توی داروخونه بود استفاده کرده بود بعد یک مدت دیدمش با مژه هاش داششت پرواز میکرد دیگه استفاده کردم برا اینکه ریزش نگیرمم پرسیدم گفت فقط یک راه داره اونم اینه کم کم باید استفادشو کم کنی و فقط و فقط خاصیت بلند شدن داره 

چه روشی؟؟

بین باید هر روز نزنی کلا مژه هاتو ب استفادش عادت ندی یروز درمیون دوروز درمیون باید بزنی موقع قطعش هم یهو نباید قطع کنی روزهای استفاده کمتر کنی درنهایت قطع اینطوری باعث ریزش نمیشه

در تلاش برای آدم بهتری بودن🌱
دقیقاااا مرسی ازت عزیزمم❤️

قربونت عزیزم

یک راه بهتر از سریتا هم هست

بادوم خام رو بسوزون جوری که قشنگ سیاه بشه بعد پودرش کن با زغال و چند قطره روغن زیتون بعد بریز داخل یک طرف ریمل که تمیز باشه 

بزن هم ابرو هاتو پر پشت میکنه همم مژه هاتو هم پر میکنه هم بلند یک هفته هرشب قبل خواب استفاده کنی نتیجشو میبینی بعد یک هفته ریمل بزنی میفهمی چقدر بلند شده