2777
2789
عنوان

بزغاله؛ حیوون خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 58 پست
منم تنها حیونیک خوشم میاد بزغاله کوچیکه. البته بعداز اسب.  اینقدددر گوگولین ک ادم میگ بزرگ بشن ...

دقیقاااا اصلا من بعضی موقع ها میگم گیاه خوار بشم حیوونا نمیرن ولی بازم دلم گوشت میخواد خب🥲😂

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
ماشینم نمی‌خری🥹😂

تازه ماده باشه کسب کار راه میندازی هم شیرش هم پشکلش😂قیمتی ان😂😂

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقاااا اصلا من بعضی موقع ها میگم گیاه خوار بشم حیوونا نمیرن ولی بازم دلم گوشت میخواد خب🥲😂

منم همینطوررر😂😂

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
تازه ماده باشه کسب کار راه میندازی هم شیرش هم پشکلش😂قیمتی ان😂😂

روغنشم قیمتیه🤣😂

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
کلا سوده🤣🤣🤣

والا از پشمش تا پشکلش تا روغنش تازه گوشت خرم میخورن قدیما تو رستورانا میدادن ما ام حالیمون نمیشد🤣😂

اووو خدا صدای بع بع نازکم دارن با پشم نرم من باشم فشارشون میدم فقط😂

من خیلی بچه بودم یادم نیس زیاد فقط یادمه اندازه یه گربه بود حالت قرمز.قهوه ای داشت 

مامانم فک کنم میگفت پلاستیک یا کاغذ یه همچین چیزی خورد مرد

تازه وقتی نمیذاشتیم از حیاط بیاد تو میرفت عقب با کله میومد تو در می‌کوبید یا وقتی مهمونی میرفتیم خودشو اذیت میکرد🥲😂

من خیلی بچه بودم یادم نیس زیاد فقط یادمه اندازه یه گربه بود حالت قرمز.قهوه ای داشت  مامانم فک ...

آخههههه چقدد سخت بوده مردنش واییی🥲🥲🥲

من که چیزی یادم نی ازشون تازه ۲بارم داشتیم  کلا باغ وحش باز کردیم ما الانم پرنده داریم😂

منم حیوونارو دوست دارم 

اصرار کردم به بابام که گربه بخریم منو و داداشم راضی نمیشه فعلا  داریم رو مخش کار میکنیم🥲😂

منم حیوونارو دوست دارم  اصرار کردم به بابام که گربه بخریم منو و داداشم راضی نمیشه فعلا  د ...

منم گربه ها رو خیلییییییی دوست دارم خیلی نازن ولی تو خونه نیار عزیزم

توی حیاط ما گربه خیابونی ها لونه داشتن ۳تا بچه خیلی کوچولووو داشت

یبارم هم یه بچه گربه بود تو جلو خونمون هر روز براش سوسیس میخریدم و بهش میدادم یا شیر بعد یه روز رفته بود توی دم و دستگاه کامیون بخوابه صبح که راننده ماشینو روشن کرد با پروانه ماشین نمیدونم چی رنده شد بچم🥲🥲💔قشنگ کل محله ۱ماه عزادار بودن😂 زن راننده هم خیلییی نارحت شد

منم گربه ها رو خیلییییییی دوست دارم خیلی نازن ولی تو خونه نیار عزیزم توی حیاط ما گربه خیابونی ها لو ...

آخه ما یه همسایه داشتیم گرفت گربه هارو کرد تو گونی بردشون کفتراشو میخوردن😂