2777
2789
عنوان

بنظرتون حرف بدی به خواهر شوهرم زدم

843 بازدید | 35 پست

ما یکی از فامیلامون فوت شده بعد صبح میریم چون اونجا ماها باید کمک کنیم باید تا شب بمونم ولی خواهر شوهرم ک تقریبا فامیل اونا هم میشع با شوهرش با ماشین ما میان انتظار دارن زود برگردیم دو روز اینطوری کردن امروزم باز اومده بود گفتم بچه اذیت می‌کنه چرا نمیری گفت خو الان میخوایم با شما بیایم گفتم شما خودتون برید دیگه من می‌خوام تا شب  اینجا بمونم برنمی‌گردم اونم دیگه هیچی نگفت پنج دقیقه بعدش پا شد رفت انگار ماشین قخطیه

چی گفتی مهم نیست، لحن صحبت مهمه. یاد بگیرید هرچیزی توی زندگی اذیتتون میکنه با روی گشاده و مهربانی بگین. ماها دشمن هم که نیستیم، دل شکستن هم هنر نیست. یه عمر میخوای با خانواده شوهرت زندگی کنی، عمه فرزندانته، باید بتونی با محبت رفتار کنی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از قبل کیع دیگه 

منظورم اینه رفتین اونجا بعد بهش گفتین قراره بمونین 

یا از قبل خبرش دادین که شب قراره بمونین 

{﷽}         ‌م‍‌واظِ‍‌بِ #تای‍‌پ ‍ک‍‌ر‍دَنِ‍‌تونِ‍‌ ب‍‍‌اشی‍‌د،پ‍‌ُش‍‌تِ هَ‍‌ر ‍اک‍‌ان‍‌ت‍‌ی #قَ‍‌ل‍‌ب‍‌ی ‍م‍‌ی‍‌ت‍‌پ‍‍‍‌ه !  
کلید ماشینت میدادی بهشون خودتون می موندید با اسنپی چیری برمیگشتید

این دیگ خیلی زور داره یعنی چی

{﷽}         ‌م‍‌واظِ‍‌بِ #تای‍‌پ ‍ک‍‌ر‍دَنِ‍‌تونِ‍‌ ب‍‍‌اشی‍‌د،پ‍‌ُش‍‌تِ هَ‍‌ر ‍اک‍‌ان‍‌ت‍‌ی #قَ‍‌ل‍‌ب‍‌ی ‍م‍‌ی‍‌ت‍‌پ‍‍‍‌ه !  
چی گفتی مهم نیست، لحن صحبت مهمه. یاد بگیرید هرچیزی توی زندگی اذیتتون میکنه با روی گشاده و مهربانی بگ ...

عزیزم چرا فقط عروس باید رعایت کنه اونا چرا مراعات نمیکنن دیروزم که مجبور شدم زود برگردم بخاطر اونا رفتم سوار شدم گفتم خواهرمم خواسته با ما بیاد چون زود بوده گفته کارا همه مونده من نمیام گفتم شاید دیگه فردا ول کنه نیاد باز فرداش پا شد با ما اومد 

وااااا اونا چرا با اسنپ نرن ما ماشین خودمون بدیم بعد خودمون سوار اسنپ بشیم بریم مدل جدیده

منظورم اینه رفتین اونجا بعد بهش گفتین قراره بمونین  یا از قبل خبرش دادین که شب قراره بمونین&nb ...

از روز قبلشم گفتم منتها خودشو میزنع بع اون راه خودش میدونست می‌خوام بمونم ولی دید دو روز بخاطر اونا زود برگشتیم با خودش گفت روز سوم هم همین کارو میکنم 

😐😐 خب خواهر شوهرش با اسنپ بر میگشت مگه ماشین قحطه

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

به حرمت و احترام شوهرت  تودلش عزیزتربودی

😐😐😐😐شما راهنمایی نکن 

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

به حرمت و احترام شوهرت  تودلش عزیزتربودی

عزیزم من هیچوقت از خودم نمیگذرم که خودمو عزیز کنم اگه با پیاده شدنم من عزیز میشم می‌خوام صد سال سیاه نمی‌خوام اذیت شم آخر زمانه بخدا من ماشین بدم به اونا بعد خودم سوار اسنپ شم مگه خودشون علیلن اسنپ نمیگیرن