2777
2789

بچه‌ها تروخدا بیاید خسته شدم از حرفاش گناه کردم پشت کنکور موندم

کاربری دست دو تا دوسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کردم چون درس نمیخونی خجالت میکشه چند سالته؟

میگه آب میشم میرم تو زمین وقتی میگن درس میخونه بخدا دو ساله از خونه بیرون نمیرم کسی منو نمیبینه مگه پشت کنکور موندن گناهه اخه

کاربری دست دو تا دوسته

سعی کن امسال کنکورتو خوب بدی رشته خوبی قبول شی تااین حرفا تموم شه

من رتبم ۶ هزار انسانی شدسال اول اما فرهنگیان قبول نشدم اون چیزی ک عشق وعلاقم بود

اماازترس این حرفا وموقعیتم همون سال اول رفتم دانشگاه

الانم دانشجو علوم ورزشیم

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

سعی کن امسال کنکورتو خوب بدی رشته خوبی قبول شی تااین حرفا تموم شه من رتبم ۶ هزار انسانی شدسال اول ا ...

هی من میخونم میاد با این حرفاش تخریبم میکنه ی هفته میشینم گریه میکنم دیروز یکی از فامیلامون فوت کرد همسن من بود میگه دست راستش تو سره تو خیلی حالم بد شده از ی طرفم همش ار فشارو استرس تپش قلب دارم کاش بمیرم راحت شم خستم دگ واقعا انقد گریه کردم خشکی چشمم دارم

کاربری دست دو تا دوسته

منظورم اینه بگو دیگه درس نمیخونی که بقیه نپرسن  بعدش اگه قبول شدی که انشالله میشی، ب بقیه بگو

چون هیشکی نمیبینه منو همه میدونن میشینم خونه درس میخونم

کاربری دست دو تا دوسته

سعی کن امسال کنکورتو خوب بدی رشته خوبی قبول شی تااین حرفا تموم شه من رتبم ۶ هزار انسانی شدسال اول ا ...

فامیل ما با ۷۵۰۰فرهنگیان اورد

کاربری دست دو تا دوسته

هی من میخونم میاد با این حرفاش تخریبم میکنه ی هفته میشینم گریه میکنم دیروز یکی از فامیلامون فوت کرد ...

عزیزم میدونم چی میگی واقعا درکت میگنم خودمم جای توبودم

ولی باید بی اهمیت باشی وتلاش کنی

اگه اذیتت میکنن برو کتابخونه

وازشون دور باش

منم همش با دخترعموم مقایسه میشدم

حالا اون موند ومن رفتم دانشگاه

فقط باید تلاش کنی 

ودوراز خانواده باش این مدتو

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

عزیزم میدونم چی میگی واقعا درکت میگنم خودمم جای توبودم ولی باید بی اهمیت باشی وتلاش کنی اگه اذیتت ...

نمیشه برم کتابخونه گوشیم ندارم جالبش اینه ک موقعی که کلاس آنلاین دارم میده گوشیو میگه امسالم پزشکی قبول نشی سم میدم بخوری بمیری واقعا میگن مهر مادری ،مهر مادری اینه؟

کاربری دست دو تا دوسته