2777
2789
عنوان

بوی عرق

| مشاهده متن کامل بحث + 3337 بازدید | 121 پست
این تاپیک رو بخون شاید بهت کمک کرد

کدوم تایپیک؟

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل دیوونه ها همش اشک میریزم و تا برم تو باشگاه نیم ساعت قبلش دوش میگیرم همش به پسرم میگم ببا ببین م ...

وای اصلا ب همسرت اینجوری نگو نقطه ضعف تو نده دستش 

بعدا هرچی بشه همینو میگه بهت 

نمیدونم والا  من از این میسوزم که من یلی مرتبم بخدا قسم مثل گل میگردم لباس هام هم جنس خوب هستن ...

شاید بیشعور بوده 

ای چرخ بازیگر بگو بالا نشینان را جای من و ما تا ابد پایین نخواهد ماند 

مثل دیوونه ها همش اشک میریزم و تا برم تو باشگاه نیم ساعت قبلش دوش میگیرم همش به پسرم میگم ببا ببین م ...

وایییییی چرا باخودت اینجوری میکنی بابا ولش کن 

من حتی فک میکنم بار دوم مربی دیگه الکی گفته اگر بو میدادی خودت متوجه میشدی من خودم بدنم عرق کنه بو بد بده میفهمم اینجوری نیس ک خودت حس بویایی نداشته باشی

دیگه باشگاه اسمش دنبالش ورزش و عرق کردن چرا انقدر ب خودت سخت میگیری

@خربوریدان  برید تاپیک ایشون

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)