مریمی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 315 عنوان خانمایی که تاحالا رژیم گرفتن بیاین 101 بازدید | 8 پست بنظرتون ۱۵تا۱۸کیلو رو تو چه مدت میشه تقریبی کم کرد؟ هم اینکه چطوری لاغر کردین؟🥲میخوام تا ۱۵ فروردین حداقل یکم لاغر کنم ولی اراده ندارم😭😭 •حُر💙🌱• برامدعا کنین:)💚 وزنفعلی:۷۸--هدف:۶۰-- هدفاول:۷۴-۷۰-۶۶-۶۲-۶۰ 1402/11/19 | 20:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
annie__shirley عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 879 من پانزده کیلو از اوایل مرداد کم کردماز ۸۳ شدم ۶۸ عزیزترینم شبونه میرسیم بیا که فردا به خونه میرسیم🌠🌌🫂 ⏳🪦🗝️A Victim of historical determinism An elegy for history, humanity and myself
avantpm عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 3178 من دنبال رژیم چاقیام تا عید ۱۰کیلو زیاد کنم خسته شدم از مسخره شدن
آسمان_زیبای_شب عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 116 بهترین روش کالری شمار هست همراه با فستینگ ۱۶/۸ با این روش اگر اراده داشته باشی ماهانه ۴ تا ۶ کیلو کم میکنی الله نورالسماوات والارض
باقلوا29 عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 1277 من پانزده کیلو از اوایل مرداد کم کردم از ۸۳ شدم ۶۸ افرین بهشمامنم از ۸۲ شروع کردم الان شدم ۷۶هدفم ۶۵
مامان_ننو عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 5314 من پانزده کیلو از اوایل مرداد کم کردم از ۸۳ شدم ۶۸ میشه بگی چطور عزیزم من نمیتونم دو کیلو هم کم کنم پرسه در جریان امواج صوت
annie__shirley عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 879 میشه بگی چطور عزیزم من نمیتونم دو کیلو هم کم کنم کالری شماریقند مصنوعی رو کاملاااا حذف کردم .برنج و نشاسته و سرخ کردنی کمتر میخورم . و هر روز بدون استثنا یک ساعت پیاده روی سریع عزیزترینم شبونه میرسیم بیا که فردا به خونه میرسیم🌠🌌🫂 ⏳🪦🗝️A Victim of historical determinism An elegy for history, humanity and myself
مامان_ننو عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 5314 کالری شماری قند مصنوعی رو کاملاااا حذف کردم .برنج و نشاسته و سرخ کردنی کمتر میخورم . و هر رو ... افرین به ارادتون.منم یک هفته ای هست قند مضنوعی رو حدف کردم و مصرف نمک رو کمتر کردم.ی خانمی اینجا رزم گرفته نون رو حذف کرده میخوام از فردا نون رو حذف کنم پرسه در جریان امواج صوت