2777
2789
عنوان

بچه هاااا جونم عشقا شما چی؟؟؟؟

81 بازدید | 14 پست

من الان خونمونو تمییز کنم بعدم مقالمو برم بنویسم و از این رخوت و سستی دربیاااااام و پر انرژی ب زندگیم بررررسم

شما چیکار باید بکنید اما رخوت شمارو گرفته؟؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به ۵۰ نفر شام بدیم 

من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪

باید برم درس بخونم اما نمی‌دونم چرا آخر هفته میشه حتی سمت کتاباهم نمیرم و شب امتحان خودمو. ....می‌کن ...

ببین اشکال نداره منم مثل تو بودم و هستم

شب امتحان ی چیز دیگس

الان لذت ببرررر

وای وای منم مثل تو بودم یعنی کوه میخواستم جا ب جا کنم انقد سست بودمااااا میگذره عشقولی یه نی نی می ...

مرسی عزیزم.مامانمم میگه تا اون تو هست تو بخواب.سر درد زیاد میکنم.یکم دیگه پاشم یه چیز واسه شام درست کنم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
اوه دمت گرمممممم خدا قوت  خوش بگذرررررره

قربانت

من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪

این وضعیتمه چطور انتظار داری دچار رخوت نشم😫😫

خخخخخ🤣 ببین بخدا منم عکس بدم میگرخی

اما پاشو پاشو ک هرچی جمع نکنی بدترین و تو سست تر 

پاشوووو ک جلو ریخت و پاشو از هرجا بگیری منفعتهههه

خخخخخ🤣 ببین بخدا منم عکس بدم میگرخی اما پاشو پاشو ک هرچی جمع نکنی بدترین و تو سست تر  پاشووو ...

اثاث کشی دارم که زندگیم این وضعه

وگرنه از محالاته زندگیم اینجوری باشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ببین اشکال نداره منم مثل تو بودم و هستم شب امتحان ی چیز دیگس الان لذت ببرررر

ای جان اولین کسی که گفت بزار همون شب امتحان بخون 😍😜

امید وار ترین بودم آن هنگام که تنم آغوشته زخم و درد بود:))))