2777
2789
عنوان

با این پسر برم بیرون ...؟

237 بازدید | 19 پست

سلام خانما من به یه آقا پسر دو ساله که در ارتباطم و قصدمونم به طور کاملا جدی ازدواجه و اون هی میخواد بیاد خواستگاری اما من بخاطر درسم میگم صبر کنه(پس بدونید که از جهت منفی ای نیست اونقدرا)

حالا با این حسابی که این همه مدت حضوری همو ندیدیم بااینکه همشهری بودیم.الان صبرش تموم شده و میخواد بعد کلاسم ببینتم؛

به نظرتون درسته که بعد از کلاس یه ربع برم ببینمش؟و البته تو خیابون نمیشه ک چون خیلی جلوه ی خوبی نداره؛باید تو ماشینش بشینم ولی چون هیچوقت اینکارا عادی نیست برام؛میترسم یه خورده 

میشه راهنماییم کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اغلب پسرا مانع دارن برای خاستگاری و ازدواج شما بزار بیاد نامزد میکنی درستم میخونی .درس چکار خاستگاری ...

اره حالا اینو باید فکر کنم روش

ولی الان سوالم همینه که این یبار دیدن حضوری عیبی نداره؟

نمیدونم برو ببینش اخه چون میگی قصدش ازدواجه بعدم دوساله میشناسیش  🤐🤐منم جای تو استرس دارم 😬

اره اینا دلایلیه که باعث شده بهش اعتماد کنم اما اون یه نمه ترس رو‌ هم دارم 

اره اینا دلایلیه که باعث شده بهش اعتماد کنم اما اون یه نمه ترس رو‌ هم دارم 

حق داری خوب عزیزم منم جات بودم ترس رو داشتم اما تو خودت بهتر محیط شهرتون رو میشناسی جایی قرار بزارین ک کسی نبینه ی وقت

من نمیتونم بد باشممم من کل بدنم قلبه😊

حق داری خوب عزیزم منم جات بودم ترس رو داشتم اما تو خودت بهتر محیط شهرتون رو میشناسی جایی قرار بزارین ...

اره درست میگی حالا خودمم با توه به شناختی که از این ادم دارم فک نمیکنم کار خطرناکی انجام بده و برا شهرمونم خب خیابون شلوغیه اما چون شبه و تو ماشین هم میشینیم و قبلشم ماسک میزنم دیگه فک نکنم بد شه

هوووف سخته واقعا

اره درست میگی حالا خودمم با توه به شناختی که از این ادم دارم فک نمیکنم کار خطرناکی انجام بده و برا ش ...

دلو بزن ب دریا برو هیچ کاری نمیکنه خوشگلم ایشالله ک همه چی ب خیرو خوشی پیش برع برشو بهمون بده منم اندازه تو ذوق دارم😍😍😂🤦‍♀️

من نمیتونم بد باشممم من کل بدنم قلبه😊