2777
2789
عنوان

نگاههای معنادار خواهرشوهر خواهرم

281 بازدید | 19 پست

من از خواهرم ۳ سال بزرگترم

و خوب قسمت شد و اون اول ازدواج کرد

خواهرشوهرش زیاد حرف نمیزنه ولی نگاهاش و بعضی حرکاتش نشون میده اخلاقش جالب نیس و ازوناس که قشنگ تیکه‌ میندازه

حتی یه بار به خواهرم حرفی زده که حالش و بهم زده از خودش

به منم یه جور زل میزنه عقم میگیره

انگار میگه تو هیچ ازدواج نمیکنی....

من شاغلم و همههههه چی دارم. همه چی

اما حالم ازین ادما و نگاهاشون بهم میخوره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما هم داریم از اینا ،،،برای ما نگاه میکنه بهتر بگم زل نمیزنه😂واقعا اینا نمی‌فهمن ک خب مارو نگاه میکنن ما هم چشم داریم و این نگاه غیر طبیعیرو میبینیم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
به خودت نگیر اصلا 

ببین من درسته مجردم

ولی یه شغل پردرامد و ماشین و خونه و کلی طلا و پول دارم

میگم‌خداروشکر که اینارو دارم

حتما خدا با دادن اینا میخواسته من و اماده کنه مقابل این ادما

ولی واقعا اعصاب خورد کنن این ادما

میترسم بزنه سر خواهرم مجردیم و

با همیت ندادن و یک لبخند اگر نگاه سوی داشته باشه همش خراب میشه و شما هم مقتدرد جلوه و بزرگ جلوه میکنید

یا واقعا از این رفتار منظوری داره که باعث اذیت شما میشه که این خودش حق الناسه یا سهویه و منظور خاصی نداره پشت این رفتار.. که در هرصورت شما با یک لبخند و اهمیت ندادن یه این رفتار از کنارش عبور کنید 

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب 
ما هم داریم از اینا ،،،برای ما نگاه میکنه بهتر بگم زل نمیزنه😂واقعا اینا نمی‌فهمن ک خب مارو نگاه میک ...

ازینجور آدما که فک میکنن چون طرف پسرن کسی هستن حالم بهم میخوره

عزیزم اعتمادبه نفستو ببر بالا اون کیه که اصلا نگاهش برات اهمیت داشته باشه.هرکی بخت خودشو داره وربطی ...

آره راس میگی

هر کی بخت خودش و داره

اما امیدوارم به قول خواهرم خدا یه بهتر از همه اینارو برا منم به زودی بفرسته

چون خواهرت چغولیشو کرده لج شدی باهاش  دهن# بین نباشیم

نه اتفاقا من به خواهرم میگفتم باهاش خوب باش

میگفت ندیدیش اینجوری میگی

رفتمم باهاش گرم برخورد کردم

بعد رفتاراش و دیدم فهمیدم واقعا گوهه