2821
2789
عنوان

عقد خونه ساختن

102 بازدید | 9 پست

سه ساله عقدم داریم خونه می سازیم یه سال دیگه آماده میشه خیلی غصه آینده گرونی اینکه یه سال دیگه ساخته میشه یانه رو می خورم. یا اینکه مردم میگن سه ساله عقدی چکارکنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مهم اینه که به این فکر کن دیگه تا ابد از درد مستاجری خلاص میشی و همون اول زندگی زیر سقف خودتون زندگی میکنین

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

سلام خانمای گل

نمیدونم اینجا چطور هست تازه وارد هستم امیدوارم افراد زیادی تاپیکم رو ببینن"🤍✨

من برای بسته بندی سبزی و خوراک پلو خام

نیاز به همکاری ۸ نفر دارم

شهرتون مهم نیست فقط میخوام حداقل ۲ نفر باشید

چون من خودم مغازه داشتم اما صاحب مغازه از خدا بی خبر ۳ ماه زودر از موعود گفته باید خالی کنم و من هم وسایلم روی دستم مونده فرصت اینکه بگردم و برم ببینم کسی هست تا کمک کنه یا نه رو هم ندارم تنها جایی که به ذهنم رسید اینجا بود

این کاری که میگم شغل مجازی نیستم که بخواین برای کار پول بدین!فکر نکنید شبیه اون هاست

بابت هر پلاستیک ۲۳ کیلویی که واستون میفرستم شما ۲۳ تا پلاستیک ۱ کیلویی درمیارین

وسایل هم که پلاستیک و دستگاه پانچ و کفگیر مخصوص اندازه گیری هست واستون میفرستم

تمام چیز ها با پست ملل هست فقط وقتی پست رو تحویل گرفتین حتما باید به پستچی بگین دریافت کردین و امضاء کنید و بعد ۷ روز تحویل بدین

اگر موافق همکاری بودین اینجا بهم پیام بدین در روبیکا

@hkodaa_aa

ایشالله ساخته میشه نهایت نشد یه سال برین اجاره بعد ساخته میشه خوشحال باشین بیشتر راه رو رفتین الان خیلیا میرن اجاره تازه یه زمانی شروع می کنن به ساختن

بعدشم حرف مردم مهم نیست مردم همیشه حرفی برا گفتن دارک

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

خوب طاقتی داری

من دو سال عقد موندم اینقد دوران نحسی بود که هرچی عشق و محبت به شوهرم داشتم تو دلم مرد

بعد از عقد هم رابطه‌مون کاملا به هم ریخت و الان دنبال طلاقم

همه‌ش هم آسیب‌های دوره عقد بود

عقد طولانی آفته

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.