2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه معمولا ولی ممکنه تفریحات دریایی باز نباشه ولی استخر اینا میتونید برید

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

پارسال معادل دو تا آنتالیا رفتن هزینه کردیم رفتیم ایران گردی سه تا شهر 🤦‍♀️

الان از نفری ۴۰ حدودا شروع میشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من برا همون تفریحات ابی میخوام برم  چرا باز نباشه؟!!!

بستگی به هوا داره ولی خب خود هتل استخر داره پارک آبی داره که خیلیم خوبن حالا اگه هوا گرم باشه دریا هم باز میشه نگران نباشید 

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
من رفتم آب و هواش مثل بهار تهران ولی فوق العاده تمیز چند روز اول خوب بعد سرد شد  خرید نکردم ...

امکانات هتل خوب بود؟!! 

من استانبول رفتم 

ولی انتالیا نه 

میخوام بدونم چ مزیتی داره انتالیا 

چطوریه 

ب غیر از تفریحات ابی 

دیگه جی داره 

پارسال معادل دو تا آنتالیا رفتن هزینه کردیم رفتیم ایران گردی سه تا شهر 🤦‍♀️ الان از نفری ۴۰ حدودا ...

امسال عید یک هفته هتل آی سی یوآل نفری ۴۷

امسال عید یک هفته هتل آی سی یوآل نفری ۴۷

اینقدر دوست دارم برم اما هزار تا مسئله هست ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

امکانات هتل خوب بود؟!!  من استانبول رفتم  ولی انتالیا نه  میخوام بدونم چ مزیتی دار ...

استانبول با آنتالیا اصلا قابل مقایسه نیست آنتالیا قشنگ یه جایی فقط واسه ریلکس کردن