2777
2789
عنوان

عکس بیبی چک هاله دار بعد ۴روز

320 بازدید | 14 پست

امروز نوبت پریودمه علائمی شبیه حاملگی مثل گزگز و درد سینه، تکرر ادار، درد زیر شکم البته موقتی میگیره و ول میکنه، بند نافم از بالا اندازه ی عدس بیرون زده 

۴روز پیش ی بیبی چک زدم اول صبح زیاد بهش دقت نکردم هی تو خواب بودم بعد چون درجا خط ننداخت پرتش کردم تو سطل بعد ک اینجا در مورد بیبی چک هاله دار خوندم به شک افتادم رفتم نگاش کردم دیدم هاله داره تو عکس کمتر معلومه . بنطرتون هاله س یا خط تبخیر؟ باید خوب دقت کنی تا هاله رو ببینی

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هاله نمی‌بینم. فقط ادرار زیاد ریختی رنگش پخش شده

این رنگ نیست دستم خیس بود گذاشتم روش رنگش پخش نشده ی خط کمرنگ داره تو عکس زیاد معلوم نیست

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

من ندیدم فردا دوباره بزن همون چند دقیقه اول بیافته معتبره

الان بیبی چک درد دسترسم نیست وگرنه همین الان میزدم

هاله نداره ناف از۶ماهگی به بعدمیزنه بیرون ایشاله زودزودخبربارداریتومیدی ۷روزدیگه بی بی بزن الان زوده

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

بعد از خشک شدن اکثر بی بی چکار هاله میندازن

اومم میدونم 

هاله نداره ناف از۶ماهگی به بعدمیزنه بیرون ایشاله زودزودخبربارداریتومیدی ۷روزدیگه بی بی بزن الان زوده

ممنون انشالله 

منفی

فعلا امروز موعدم بود اینو ۱۵م زدم پریود هم نشدم منتظرم ۱و۲روز دیگه بگذره دوباره بیبی بزنم

ولی من ی هاله خیلی خیلی کمرنگ میبینم

خودمم میبینم شاید میخوام الکی خودمو گول بزنم 

تاقت ندارم خدا کنه سریع روزا رد بشن تکلیفم مشخص بشه