2777
2789
ترکیه ایه. اصلا نمیفهمم چی میگه. قسمت رپ آهنگم هست هر چی گوش میدم یه کلمه هم نمیفهمم تا گوگل کنم

آهنگ yok یا sefo tutsak سرچ کن ببین ایناس؟

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

میشه یادم بدی. اصلا بلد نیستم

برنامه mx player رو نصب کن فیلم رو توش پلی کن بعد بزن دکمه وسط فیلم کوچک میشه اون گوشه صفحه گوشی بعد دکمه وسط گوشی رو نگه دار گوگل میاد بالا بعد بزن رو علامت میکروفن و فیلم رو پلی کن خودش برات میاره که چیه .

'-' !니 곁에 나는 살수있어

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چحوری؟

برنامه mx player رو نصب کن فیلم رو توش پلی کن بعد بزن دکمه وسط فیلم کوچک میشه اون گوشه صفحه گوشی بعد دکمه وسط گوشی رو نگه دار گوگل میاد بالا بعد بزن رو علامت میکروفن و فیلم رو پلی کن خودش برات میاره که چیه .

'-' !니 곁에 나는 살수있어
برنامه mx player رو نصب کن فیلم رو توش پلی کن بعد بزن دکمه وسط فیلم کوچک میشه اون گوشه صفحه گوشی بعد ...

مرسی عزیزم 

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰