2777
2789

چرا وقتی به خواست خودمون نبوده بیایم تو این دنیا ناخواسته هم باید ترس مرگ رو یک عمر بکشیم ؟یا چرا بچه به دنیا بیاریم ک یک عمر ترس مرگو داشته باشه؟هدف از اینکه به دنیا اومدیم ک آخرش این همه ترسو تحمل کنیم و مرگو به جون بخریم ک تهش تبدیل به خاک بشیم چیه؟چرا ناخواسته باید این همه وحشتو به جون خرید؟؟این چ عدالتیه شاید اگه به عهده خودمون بود نمیخواستیم موقت به این دنیا بیایم ک بعدش این همه تجربه ی بد مرگ رو داشته باشیم ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راجع به عالم ذر بخونید و تحقیق کنید

حتی دنیا اومدن و خانواده و ... همه به انتخاب خودمون بوده و هیچ چیز بهمون تحمیل نشده

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

تازه باید کلی سختی هم بکشیم،ی نفر بهم میگه اینجا این دنیا فقط تبعیدگاه ادمای بیچاره‌است

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

والا اسکول مسکولیم به خدا این همه به دنیا بیایم ناراحت باشیم فشار بخوریم افسردگی بگیریم پس فردا بمیریم😑

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

مطمئنی به خواست خودت نبوده که به دنیا بیای ؟مطمئنی کار خدا میلنگه ؟ مطمئنی که فرد دیگه ای تو دنیا این فکر رو میکنه؟

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  
راجع به عالم ذر بخونید و تحقیق کنید حتی دنیا اومدن و خانواده و ... همه به انتخاب خودمون بوده و هیچ ...

این عالم ذر الکیه بنظرم منبعش کجاست؟ من یکی همه‌اش میگم ...خوروم من این زندگی رو قبول کردم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

بستگی به نگاه شما داره که مرگ وحشتناک باشه یا نباشه. 

وقتی اعمالت درسته ترسی از مرگ نداری

چهره شهدا رو دیدی لبخند به لب دارن خیلی عجیبه مگه لحظه مرگشون چی دیدن که لبخند دارن..

اعمالت خوب باشه لحظه مرگ ائمه میان به استقبالت 

و چیزی جز یک پل که شما از این دنیا به دنیای دیگه منتقل میشی نیست

فکر و خیال بیخودی اومده سراغت...

شـبـی در کـنـج مـیـخـانـه

گـرفـتـم تـيـغ بـر دسـتـم كـه خـالـقـم ربـم

تـو مـيـدانـي كـه مـن مـسـتـم

تـو مـيـدانـي كـه مـيـدانـم

چـه هـا كـردي سـتـم كـردي جـفـا كـردي خـطـا كـردي

كـه در شـط فـرات بـا مـريـم زيـبـا زنـا كـردي

كـه عـيـسـي ات پـديـد آمـد

تـو فـرعـون را خـدا كـردي

نـهـادي در تـيـغ ظـالـم و بـر مـظلـوم جـفـا كـردي

تـو خود ميداني چه ها كردي بـر بندگانت جفـا كردي

تـو طـفـلان زيـادي را ز مادرهـا جـدا كـردي

تـو فـرعـون را بـه رود نـيـل فـنـا كـردي

سـپـس رفـتـي و آن بـالا و خـود را خـدا كـردي

بـيـا پـايـيـن كـه ديـگـر جـائـي آن بـالا نـداري

كـسـي را بـا تـو كـاري نـیـسـت

خـداونـدا اگـر در عـالـم مـسـتـي

خـدايـي از مـن ره گـم كـرده ديـدي

اسمان چشم او،آیینه کیست/ آن که چون آیینه با من روبرو بود/  درد و نفرین ،درد ونفرین بر سفر باد/ سرنوشت این جدایی دست اوبود/ ای شکسته خاطر من، ارغوانت شادمان باااد/ ای دلت خورشید خندان، نو بهارت ارغوان باد/
بستگی به نگاه شما داره که مرگ وحشتناک باشه یا نباشه.  وقتی اعمالت درسته ترسی از مرگ نداری چهر ...

این ربطی به اعمال اینا نداره اعمالتم خوب باشه بالاخره جسمت بعد مرگ بی رنگ میشه بو میگیره و در نهایت بازم شب اول قبر یا قبر تنگ با تاریک داریم حتی پیامبر های ما با اعمال خوبشون از مرگ میترسیدن