چرا وقتی به خواست خودمون نبوده بیایم تو این دنیا ناخواسته هم باید ترس مرگ رو یک عمر بکشیم ؟یا چرا بچه به دنیا بیاریم ک یک عمر ترس مرگو داشته باشه؟هدف از اینکه به دنیا اومدیم ک آخرش این همه ترسو تحمل کنیم و مرگو به جون بخریم ک تهش تبدیل به خاک بشیم چیه؟چرا ناخواسته باید این همه وحشتو به جون خرید؟؟این چ عدالتیه شاید اگه به عهده خودمون بود نمیخواستیم موقت به این دنیا بیایم ک بعدش این همه تجربه ی بد مرگ رو داشته باشیم ؟؟
بستگی به نگاه شما داره که مرگ وحشتناک باشه یا نباشه. وقتی اعمالت درسته ترسی از مرگ نداری چهر ...
مرگ کلا ترسناکه.
حضدت نوح پیامر بود و لحظهی مرگش میترسید و میگفت عمرم کوتاه بود(میگن از ملک الموت میخواد بره زیر سایه درخت بشینه و بعد جونش رو بگیره و میگه عمر من ب همین اندازه تا بدسم ب سایهی ددرخت بود)
چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!
کی میگه همش با زجره؟زندگی لذت و خوبی و بدی داره صاحب فرزند شدن خودش ی عالمه لذت بخشه
زندگی رو نمیگم بعد مرگ کلی زجر میکشیم سر جسممون ک یک عمر باهاش زندگی کردیم کلی بلا میاد و تو قبر تنگ تاریک میپوسیم درسته بچه دار شدن لذت قشنگیه ولی چرا باید بچمون ترس از مرگ داشته باشه یک عمر ؟
زندگی مثل یه مهمونیه شاید اون مهمونی که می خواستیم نبوده اما حالا که دعوت شدیم بیا باهم زیبا زندگی کنیم و با هر چیز کوچیکی شاد باشیم و دل به غم این مهمونی نسپاریم... زندگی کوتاهه اره مثل یه مهمونی... زود تموم میشه پس شاد باشیم و بخندیم❤😊
بله من خودم این چیزا رو تو کامنت های مردم زیر پست خوندم ک خودمم فکرم درگیر شد
عزیزم خیلی پست ها همین مدلی هستش فقط برای درگبر شدن ذهن مردم هر چیزی رو باور نکن
این حرفاش از ریشه غلطه بعدش هم توکلت به خدا باشه
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋» بعضیها معنی خوشبختی را نمیدانند، برای همین احساس خوشبختی نمیکنند. او میگوید در اوج تلخیها هم میشود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو ایران نباشد ،تن من مباد✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋 در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک
زندگی رو نمیگم بعد مرگ کلی زجر میکشیم سر جسممون ک یک عمر باهاش زندگی کردیم کلی بلا میاد و تو قبر تنگ ...
ببخشید که ریپلای زدم ولی بدون سختی عذاب قبر بستگی به اعمالی که انجام دادی داره بعدش هم میدونی بچت هم همین حس رو داره یا خواهد داشت؟
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋» بعضیها معنی خوشبختی را نمیدانند، برای همین احساس خوشبختی نمیکنند. او میگوید در اوج تلخیها هم میشود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو ایران نباشد ،تن من مباد✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋 در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک
چشمت بی بلا من که کاری نکردم ولی تو که زود باور میکنی و حساسی مواظب خودت باش ♥️