2777
2789

بعد مرگ پدر شوهرم ...مادر شوهرم تمام پولای حساب وسهام عدالت پدر شوهرم برده ومیگه حقمه در صورتی که ما مستاجرهستیم واون یکی پسرش هم سرطان داره وپول نیاز داره 

به نظرتون واقعا حقشه ؟؟؟

حرف اون که مهم نیست قانونا اگر به نام پدرشوهرته برین شکایت کنین درخواست انحصار وراثت کنین  اگر به نام خودشه کاریش نمیتونین بکنین 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم و واردش هم نمیشم

من جاتون بودم از اون انتظار نداشتم.

چون ما  نباید به هوای پول پدرشوهر و ...ازدواج کنیم...حساب روی دارایی همسرمون فقط باید بکنیم..

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

حرف اون که مهم نیست قانونا اگر به نام پدرشوهرته برین شکایت کنین درخواست انحصار وراثت کنین  اگر ...

نه تو حساب پدر شوهرم هستش ولی وکالت گرفت از پسراش که پولارو از حساب در بیاره حالا میگه مال خودمم زنش هستم حتی نمیگه چقدر تو حساب بوده

نه تو حساب پدر شوهرم هستش ولی وکالت گرفت از پسراش که پولارو از حساب در بیاره حالا میگه مال خودمم زنش ...

خوب وقتی وکالت دادن دیگه کاریش نمیشه کرد 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

نه تو حساب پدر شوهرم هستش ولی وکالت گرفت از پسراش که پولارو از حساب در بیاره حالا میگه مال خودمم زنش ...

اول باید انحصاروراثت میگردن بعد وکالت میدادن کارشون عجیب بوده اونام

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
سهام چقدره من نمیدونم وقتی وضعیت بچه هاش افتضاح هستش وخودش وضعیت خوبی داره چطور

سالی دوبار میریزن پونصد شیشصد هزار تومن اخه چیه ک بخواد بده ب کسی؟

اگه خونه ای چیزی داشته پدرشوهرت میتونید از طریق قانونی اقدام کنید و گرنه این پول شکایتشم نمیشه