2777
2789

چه خبرا😍✌️

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نبودی؟

چند کار  نیمه تمام داشتم، رفتم که پیروزمندانه برگردم😂

اینجا قاتل وقتم بود گاهی 

اما دیگه دلم تنگ شد تصمیم گرفتم برگردم 

سلام بفرمایید درخدمتم🌷

یکی از دوستای دخترم روز درمیون اوایل سال میومد مدرسه بعد ترک تحصیل کرد و الان دوباره مثل اینکه میخاد ثبت نام کنه مدرسه دوباره این دانش اموز رو ثبت نام میکنه یا نه؟

یکی از دوستای دخترم روز درمیون اوایل سال میومد مدرسه بعد ترک تحصیل کرد و الان دوباره مثل اینکه میخاد ...

سلام 

اول باید بره مدرسه و ببینه اسمش جزء دفتر آمار هست یا نه 

بعد ببینه مدرسه ایشون رو حذف سيدا و لغو ثبت نام زده؟ 

اگر اینطور باشه باید مهر سال بعد به شرط اینکه سن مجاز باشه ثبت نام کنه پایه نهم 

ولی اگر اسمش توی دفتر آمار و لیست های سيدا باشه و غیبت غیر موجه واسش خورده باشه 

موردی نداره میتونه در امتحانات خرداد یا شهریور شرکت کنه در همان مدرسه 

پرونده اش هنوز توی مدرسه هست؟ 

سلام  اول باید بره مدرسه و ببینه اسمش جزء دفتر آمار هست یا نه  بعد ببینه مدرسه ایشون رو ...

خبر ندارم ولی میدونم به دلیلی نتوانسته درس بخونه و روزای اول هم روز درمیکن میومده مدرسه اسمش از لیست حذف شده و دیگه نمیگن غیبت خورده