2777
2789
عنوان

میترسم از شدت تنهایی افسرده شم

152 بازدید | 7 پست

من از صبح تا ۱۱ شب تنهام تو شهر غریبم ،تنها سرگرمیم همین نی نی سایته نه کسی میاد ن جایی رو دارم برم بود و نبود شوهرم هم فرقی نداره چون شب میاد میخوابه صبح هم میره ،میدونم که چیزی جز افسردگی در انتظارم نیس ،انگیزه کاری رو ندارم ،همش دراز میکشم گوشی تو دستمه از همه چیز خسته شدم ،واقعا تو همچین زندگی ای زنده موندن ارزش داره ؟😶😶😶

فقط بهت یه توصیه دارم وارد رابطه عاطفی نشو وقتی از تنهایی مینالی یه مثالی برات میزنم آدمی ک خیلی گشنشه وقتی وارد سوپر مارکت میشه کارش نیست ک چی برمی‌داره فق یچیو بر میداره که سریع سیر بشه بعد میفهمه چ خبطی کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چهار سال تو شرایط مشابه شما زندگی کردم. دچار انواع حساسیت ها تنگی نفس درد بدن سرگیجه و عوارض دیگه شده بودم تا اینکه جمع کردیم برگشتیم شهر خودمون و همه چی از بین رفت. اون موقع فهمیدم افسردگیم به حدی بوده که عوارض فیزیکی داشته داغون شده بودم. هر چند سخته ولی اگر نمی تونین شرایط رو تغییر بدین یه شغل پاره وقت یا یه کلاس مورد علاقه برید و همش تو خونه نمونید.

من چهار سال تو شرایط مشابه شما زندگی کردم. دچار انواع حساسیت ها تنگی نفس درد بدن سرگیجه و عوارض دیگه ...

شوعرم نمیذاره کار کنم ،نمیذاره درس بخونم ،خودشم وقت نداره منو ببره بیرون یا باهام باشه من یه موجود اضافی هستم 

شوعرم نمیذاره کار کنم ،نمیذاره درس بخونم ،خودشم وقت نداره منو ببره بیرون یا باهام باشه من یه موجود ا ...

اول سعی کنید حرف بزنید راضیش کنید. کلاس آموزشی هم اجازه نمیده؟ خودش میتونه اینجوری مثل شما زندگی کنه که مانعتون میشه؟ اگه هیچ جوره راضی نمیشه تو خونه ورزش کنید کارهای دستی انجام بدید مثل بافتنی و .... فقط بیکار نمونید که آدم رو جسمی و روحی خراب و داغون میکنه