2789

من صورتم رو با ژیلت شیو میکنم امکانش نیست الان برم آرایشگاه چون دوره چند روز دیگ دستگاه بند انداز میخرم ولی ب نظر شما موقع شیو با ژیلت میشه ب جای شامپو فیروز ، کرم مرطوب کننده دست و صورت رو بزنم به صورتم بعد شیو کنم؟ کلا صابون و هر چی میزنم خشک میشه پوستم

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چون پوستت دهیدراته هست و باید درمان بشه با ی آبرسان مناسب 

قبلش هم فوم و یا ژل شستشو استفاده کنی بهتره

البته بعضیا ژل آلوئه ورا میزنن ولی خب من خودم فک نکنم بهم بسازه

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
نکن بابا  من چن سال پیش با شامپو بچه میشستم داغونش کرد اصلا سه ماه طول کشید به حالت عادی برگرد ...

اره والا داغون شده پوستم ،یه آرایش پاک کن دارم خیلی خوبه اصلا صورتم رو خشک نمیکنه ولی نمیشه که با ژیلت استفاده کرد چیکار کنم الان ؟

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
اره والا داغون شده پوستم ،یه آرایش پاک کن دارم خیلی خوبه اصلا صورتم رو خشک نمیکنه ولی نمیشه که با ژی ...

با ژیلت شیو میکنی؟اگه با ژیلت شیو میکنی روغن بزن به صورتت مث روغن آرگان یا زیتون بعدشم با شوینده مخصوص پوست خشک بشور یه مدتم رعایت کن زیاد نشور که چربی ش به حالت اول برگرده

با ژیلت شیو میکنی؟اگه با ژیلت شیو میکنی روغن بزن به صورتت مث روغن آرگان یا زیتون بعدشم با شوینده مخص ...

مرسی عزیزم ♥️🥰