من با شش تا خواهر ازدواج کردم اصلا به اینا ربطی نداره. ممکنه یدونه باشه ولی پدراو در بیاره. من بعضی از خواهر شوهرامو مثل خواهر و خاله خودم میبینم بعضیاشونم دشمن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من همسرم دوتا خواهر داره منو بیشتر از داداششون دوس دارن منم اونا رو عین آبجی بزرگترم دوس دارم، بستگی داره خانوادش چطوری باشن ب تعداد نفرات نیست ب قلباشونه ک چقدر مهربون و خوب باشن
درخواست قبول نمیکنم، من آرزوهامو زمانی بدست آوردم ک دیگه ذوقی براش نداشتم🌱
کاربری قبلی همون خوشگله 😂😂 این هشتمین کاربری بنده هست !به شدت وابسته به این سایتم😪به شدت خودمو میدوستم 😂😁ان مع العسر یسرا❤بین شب بوها نرو سوتفاهم میشود/عطر آغوش تو اول، یاس دوم میشود/در میان دست هایت رازقی ها را نگیر/عطر این گل بین انگشتان تو گم میشود/سیب لبهای تو در بین بهشت صورتت/در فریب عشق دارد مثل گندم میشود/در شکفتن خوب میدانم ک در یک باغ هم/عاقبت لبخند زیبای تو چندم میشود!/خنده ات در بین این گل بوته های رز عزیز/موجب دشواری تشخیص مردم میشود/لاله های واژگون را توی دستت دیدم و/در سر من جامهای می، تجسم میشود/بین آغوشت هزاران سال باید خواب رفت/ شانه هایت رفته رفته مثل یک خم میشود. #بی_مخاطب.این آدم ویران شده از دور قشنگ است :) مامانی مگر با خود نگفتی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه :)
سه تاشون متاهله یکیشون مجرده ۵ سال از خودم بزرگ تره دکتره
نه کاری بهم ندارن دخالت نمیکنن خداروشکر سرشون تو لاک خودشونه تازه بچه هامم دوس دارن تحویل میگیرن زنگ میزنن که دلمون برا بچه ها تنگ شدهو فلان
دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت