2777
2789
عنوان

باکسی ک سه تا خواهر داره ازدواج میکنین ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2834 بازدید | 135 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دایی من سه تا خواهر داره 

دوتاشون اصلا کاری نداشتن (مامانم و یکی از خالم )

اما امان از مامان بزرگم و خالم پدر عروس دراوردن تهشم طلاق 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خب ادم میترسه ببین الان چقدر از خواهر شوهر مینالن 

به شخصیت خود پسره توجه کن 

چه یه خواهر چه ۱۰ تا خواهر فرقی نداره کسی که بخواد به خانوادش اجازه ی دخالت تو هر مسئله ای رو بده اینکارو می‌کنه 

دیگه به تعداد خواهرا نگاه نمیکنه 

پدرِمن۵تا خواهر داره ولی پدرم نشده حتی یبارم اجازه ی دخالت تو زندگیشونو بده

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

بستگی داره

اگه خونتون نزدیکشون 

اگه خیلی وابسته داداشن

اگه پدرشون بیخیاله 

اگه تک پسره 

نههههههههههههههههههههههههههه

اگه برعکسه اره مبارکه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

احساس میکنم خیلی وسواس داری 😐 تعداد خواهر برادر داشتن هم مگه جز ملاکاس بعد تو که قرار نیست با خانواده همسر و خواهر برادراش زندگی کنی تو خونت مستقله وقتی دور باشی جایی واس دخالت نمیمونه . 

خودت احیانا داداش  نداری  پس بنده خدا مجرد بمونه پسر

داداش دارم و بیست سال پیش ازدواج کردن ولی مامانم از همون موقع حد و حدود رفتارم با زن برادر رو یادم دادن ، چیزی که متأسفانه اکثر خواهر شوهرها بلد نیستن و همین باعث ایجاد مشکلات میشه

جواب ابلهان خاموشیست
دایی من سه تا خواهر داره  دوتاشون اصلا کاری نداشتن (مامانم و یکی از خالم ) اما آنان از مامان ...

هعی خدااااا💔💔

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

تو با این معیار هر کی بیاد یه ایرادی میذاری روش ، فلانی دو تا برادر داره دو تا جاری نمیخوام ، فلانی بچه بزرگه ست ممکنه مسئولیت داشته باشه نمیخوام ، فلانی خواهرش زشته بچه هام زشت میشن به عمه شون میرن نمیخوام ، فلانی زانوی مادرش درد میکنه ممکنه ببرتش دکتر نمیخوام

هر آدمی خانواده ای داره

عجب 

اگر تک پسر نیست خیلیم خوبه.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
هعی خدااااا💔💔

خالم که دخالتگر بود خودش سه تا دختر داره 

دوتاشون انقده دخالت کرد طلاق گرفتن یکیشونم همچنان با دوماد درگیره نالانه دومادش ازش 

کلا تک پسر بودن تنش هاش زیاده 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
من ۴ تا خواهر شوهر دارم  ببین اصن نذار حتی به عنوان خواستگار پاشو بذاره خونتون

اين همه بدن؟😂

من مجردم ولي ي دوست پسر داشتم كه بله برونمون و دو روز قبلش بهم زد و رفت و.. داستانش تو تاپيكام هست اونم ٢ تا خواهر داشت ببين ما هنوز ازدواج نكرده بوديم فقط دوست بوديم اين ٢ تا يجوري دخالت ميكردن و با من بد بودن خودم چند سري پيامكاشونو تو گوشي دوست پسرم خونده بودم چند بار هم سره اين موضوع دعوامون شد حتي سره خريد انگشتر نشون هم دعوا كرديم كه انگشتر نشون نبايد بيشتر از ٢  گرم باشه در كل خيلي وحشي بودن😑

من خودم یه خواهرشوهرم 

زن داداشم خوبه باهام دوسش دارم مثل ابجی نداشته ام 

با زن داداشم مثل دوتا خواهریم همه چی مون مثل همه و باهم میریم جایی بخواییم بریم 

اون اندازه چندتا زن داداش برام خوبه منم دوسش دارم اندازه چندتا خواهرشوهر دوسش دارم همیشه طرفدار زن داداشم بیشترم تا داداشم 

ولی خب تو ذاتم بدجنسی نیست ولی همین که یه دونه ام میتونم اندازه ۵ تا باهاش بد باشم زندگیشو بد کنم دخالت کنم 

مهم ذات و اخلاق ابجیاشه ببینی چطورن وگرنه خوب باشن ۵ تا هم باشن مشکلی نیست 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت